Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κ. Παπούλιας: Όχι άλλες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κ. Παπούλιας: Όχι άλλες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο κ. Παπούλιας υπογράμμισε ακόμη ότι “υπάρχει μία κόκκινη γραμμή από την οποία δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω: Αυτή είναι η εθνική μας ασφάλεια. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που θα πρέπει να πάρουν οι Βρυξέλλες».

 
Την πεποίθηση του ότι δεν μπορεί να υπάρξουν άλλες περικοπές για τις Ένοπλες Δυνάμεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά την επιθεώρηση του στόλου στο όρμο του Φαλήρου.

Ο κ. Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού πρόσθεσε ακόμη ότι «μαζί με τον λαό υποφέρουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Πρέπει να διατηρήσουν το μέγιστο σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο, την αποτρεπτική τους δύναμη».

 
 
Ο κ. Παπούλιας υπογράμμισε ακόμη ότι «θα πρέπει να αντιληφθεί και η πολιτική ηγεσία του τόπου και αυτοί οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό για να διαπραγματευθούν περικοπές. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή από την οποία δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω: Αυτή είναι η εθνική μας ασφάλεια. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που θα πρέπει να πάρουν οι Βρυξέλλες».
 
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη του άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού που συνεχίζουν, όπως είπε, τις μεγάλες παραδόσεις του Ναυτικού μας και πριν την επιθεώρηση του στόλου εγκαινίασε στο θωρηκτό “ΑΒΕΡΩΦ”, έκθεση με στολές του Ναυτικού από την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοφανείς εικόνες! Ξύλο και χημικά μέσα στο Πεντάγωνο! ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε