Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΚΚΕ: Κοινοί εκβιαστές Παπανδρέου και Σαμαράς

“Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ” αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ .

Κοινούς εκβιαστές αποκαλεί τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Σαμαρά το ΚΚΕ που σε σχόλιό του για τις ομιλίες τους στις κοινοβουλευτικές ομάδες επισημαίνει πως “τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ”.

Ολη η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Επιβεβαιώνεται ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού. Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Η ηγεσία της ΝΔ ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο απέδειξε την υποκρισία της για το πρώτο μνημόνιο.

Ο λαός πρέπει να τους πληρώσει εκμηδενίζοντας την επιρροή τους, αλλά πρέπει και να μην εμπιστευτεί τις ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργούν διάφοροι για κεντροαριστερές και αντικατοχικές κυβερνήσεις, που είναι εφεδρείες της πλουτοκρατίας.

Όσο για τα περί ενίσχυσης των δύο άκρων, θυμίζουμε ότι ο φασισμός βγαίνει από την κοιλιά του καπιταλιστικού συστήματος.

Και κυριάρχησε όπου οι λαοί υπέκυψαν σε εκβιασμούς και στον αντικομμουνισμό, σαν τους σημερινούς. Η αντίθεση είναι ανάμεσα στο λαό και στα μονοπώλια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το λαό από τη συμπόρευση με το ΚΚΕ για τη λαϊκή
εξουσία.

Διαβάστε

Με τον τρόπο του ο Παπανδρέου έβαλε θέμα κομματικής πειθαρχίας – Κλίμα αποσύνθεσης όμως στο ΠΑΣΟΚ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε