Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΚΚΕ για Ιερισσό: Όργιο αυταρχισμού και μαζική τρομοκρατία

ΚΚΕ για Ιερισσό: Όργιο αυταρχισμού και μαζική τρομοκρατία

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για την “ωμή και μαζική τρομοκρατία” σε βάρος των κατοίκων της Ιερισσού με σκοπό “να κάμψει το αγωνιστικό τους φρόνημα”.

“Το ΚΚΕ καταγγέλλει το όργιο αυταρχισμού που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος του λαού και της νεολαίας της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με πρόσχημα την προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, όπου προστίθεται ότι “ο στόχος της κυβέρνησης είναι με την ωμή και μαζική τρομοκρατία να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων της περιοχής”.

“Να σταματήσουν τώρα οι εισβολές των ΜΑΤ και η τρομοκρατία. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να καταδικάσουν τη συγκυβέρνηση και να απορρίψουν τις συκοφαντίες και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική και τη δράση της”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισόδια στην Ιερισσό Χαλκιδικής – Δακρυγόνα, οδοφράγματα και λιποθυμίες μαθητών για τα μεταλλεία στις Σκουριές – Δείτε φωτογραφίες

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

”Πόλεμος” στις Σκουριές Χαλκιδικής – Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλεμος γύρω από αστυνομικό τμήμα – Προσαγωγές και συλλήψεις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε