Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξαφνικά αγάπησαν όλοι τους Αγανακτισμένους

Ενας υπουργός και ένα βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αποθεώνουν το κίνημα των Αγανακτισμένων… Ο ένας είναι βουλευτής που έχει περάσει όμως και από υπουργικές καρέκλες. Ο άλλος είναι υπουργός και μάλιστα τοποθετείται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

O ένας είναι ο κ. Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο Κίνημα των Αγανακτισμένων πολιτών.
Το χαρακτηρίζει ως «υπεύθυνο, πατριωτικό, γνήσιο λαϊκό αλλά και αντιδιχαστικό Κίνημα».

«Με τη συμπεριφορά του, το Κίνημα Αγανακτισμένων» σημειώνει, «διδάσκει έναν καινούργιο πολιτισμό στις εκφράσεις της λαϊκής αντίδρασης σε σχέση με βίαιες συμπεριφορές άλλων». Και κάλεσε όλους τους πολιτικούς να ακούν τους νέους χωρίς να βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο άλλος είναι ο υπουργός Πολιτισμού ο οποίος χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των “Αγανακτισμένων” πολιτών θετικές και είπε ότι ξαφνιάζουν τη γενιά του, «γιατί δεν είχαμε συνηθίσει τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις που είναι ειρηνικές, δεν διεκδικούν κάτι συγκεκριμένο, αλλά θέλουν να δουν κάτι να αλλάζει στον τόπο», συμπληρώνοντας, ότι «η αγανάκτηση την οποία αισθάνεται ο κόσμος είναι για πάρα πολλά θέματα και όχι κάποιες πολιτικές προτεραιότητες που είναι συγκυριακές», ενώ επισήμανε πως το συγκεκριμένο κίνημα «βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου να αποκτήσει σάρκα και οστά, πριν προλάβουν κάποιοι καλοθελητές να το καπελώσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τις κρεμάλες τους οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

80.000 οι “Αγανακτισμένοι” στο Σύνταγμα – Πανευρωπαϊκή πρωτιά στη χθεσινή συγκέντρωση

Στο νοσοκομείο “Αγανακτισμένη” – Ντοκουμέντο Newsit

Νιόπαντρο ζευγάρι γλεντάει μαζί με τους “αγανακτισμένους” στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε