Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξεκατίνιασμα Τσακνή – Μακρή για την ΕΡΤ! “Βγάλε τον σκασμό!” [vid]

Ξεκατίνιασμα Τσακνή – Μακρή για την ΕΡΤ! “Βγάλε τον σκασμό!” [vid]

Άκρως επεισοδιακή ήταν η τελετή για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή τσακώθηκαν άγρια, με τον πρώτο να της ζητά να “βγάλει” το σκασμό!

Με μαύρο φόρεμα και λουλούδια στα χέρια, η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε τον πρόεδρο της ΕΡΤ την ώρα που μιλούσε, εκείνος εκνευρίστηκε και πως έτσι ήρθε το… ξεκατίνιασμα! Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών…

«Το πιο σκοτεινό εργαλείο, στα χέρια καθεστωτικής κυβέρνησης, το οποίο υπηρετείτε. Είσαστε τόσο άνανδροι και ξετσίπωτοι, που δεν τολμάτε εδώ και πολύ καιρό, από τον Σεπτέμβριο, να δώστε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για μια δημόσια πραγματική τηλεόραση» ξεκίνησε να λέει η Ραχήλ Μακρή απευθυνόμενη στον Διονύση Τσακνή.

«Ήρθατε εδώ για να βρίσετε; Να πάτε αλλού να βρίσετε» ακούστηκε να της λέει μια γυναίκα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης την πλησίασε για να την ηρεμήσει. Αλλά εκείνη συνέχισε: «Ντροπή σας λοιπόν! Ήρθαμε μόνο να τιμήσουμε τους νεκρούς. Είναι η ΕΡΤ ένα εργαλείο στα χέρια του καθεστώτος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τίποτα παραπάνω».

Κάπου εκεί ήρθε η “έκρηξη” του Διονύση Τσακνή, που πιο πριν την άκουγε χωρίς να παρεμβαίνει. «Θα βάλετε επιτέλους το σκασμό; Βγάλτε το σκασμό!». «Γιατί να τον βγάλω κύριε το σκασμό; Ήμασταν εδώ όταν αγωνιζόμασταν για τη δημόσια τηλεόραση», του απάντησε η Ραχήλ Μακρή αλλά ο πρόεδρος της ΕΡΤ… επέμεινε: «σκάσε! Σκάσε!». «Δεν θα σκάσω κύριε, όχι. Δεν θα σας κάνω αυτή τη χάρη να σκάσω, κύριε διορισμένε του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ».

Το επεισόδιο καταγράφηκε σε video το οποίο ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η Ραχήλ Μακρή, συνοδεύοντάς το με το εξής κείμενο: «Θαυμάστε τον κ. Τσακνή, τον διορισμένο και πληρωμένο με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αντιπρόεδρο της #ΕΡΤ, πως φέρεται όταν ακούει την αλήθεια, για την κατάντια της τηλεόρασης εργαλείου προπαγάνδας της καθεστωτικής κυβέρνησης #ΣΥΡΙΖΑ – #ΑΝΕΛ».

Δείτε το video

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε