Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξέρουν ποιός έσβησε από το CD με την λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα που λείπουν;

Ξέρουν ποιός έσβησε από το CD με την λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα που λείπουν;

Άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πέρασαν χθες το κατώφλι των οικονομικών εισαγγελέων και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικοί σε όσα είπαν για τις “αλλαγές” στην λίστα Λαγκάρντ.

Οι δυο μάρτυρες κάθισαν πολλές ώρες στο γραφείο των κυρίων Πεπόνη και Μουζακίτη και θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Οι εισαγγελείς δεν σταμάτησαν να τους ρωτούν ποιός ήταν εκείνος που μετέτρεψε τα αρχεία της λίστας από το CD (μορφή Excel) που είχε παραδοθεί από την Γαλλία στην Ελλάδα. Και αν ήταν ο ίδιος που τα μετέφερε στην συνέχεια σε USB.

Επίσης, ρωτούσαν ποιός έδωσε την εντολή για την αφαίρεση των τριών ονομάτων που περιέχονταν στη λίστα. Όποιος το έκανε αυτό θα διωχθεί ποινικά ακόμα και αν εκτελούσε εντολές ανωτέρου του.

Σήμερα, θα εμφανιστούν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων οι κληθέντες ως ύποπτοι Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Συκιαρίδης και Ανδρέας Ροσσώνης (ξαδέρφια του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου). Το πιο πιθανό είναι να πάρουν προθεσμία.

Την Πέμπτη επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο μάρτυρες κλειδιά και συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν για τη λίστα Λαγκάρντ – Επέστρεψε στην Αθήνα ο πρώην υπουργός

Ο “πόλεμος” της λίστας – Προανακριτική και για τον Βενιζέλο ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ – Εκτός κάδρου για την ώρα ο Γ. Παπανδρέου

Πάγκαλος κατά Γιώργου για τη λίστα Λαγκάρντ: Εκείνος επέλεγε τους υπουργούς του

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε