Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξέσπασμα Μπαρόζο υπέρ της Ελλάδας: «Άτιμο να λέτε ότι πρέπει να χρεοκοπήσει!»

Ποιος είδε τον Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο και δεν τον φοβήθηκε κατά την ενημέρωση του Ευρωκοινοβουλίου για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στις αρχές Μαρτίου.

Συνήθως, ο Πορτογάλος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ήρεμος. Δε χάνει την ψυχραιμία του, όχι δημοσίως τουλάχιστον. Αλλά όλα έχουν τα όρια τους!

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο τα… έψαλλε σε όσους (κυρίως ευρωσκεπτικιστές και υπερσυντηρητικούς ευρωβουλευτές) ζητούν συνεχώς από την Ε.Ε. να πετάξει την Ελλάδα σαν την… τρίχα από το ζυμάρι, να την αφήσουν να χρεοκοπήσει και τη διώξουν από το ευρώ!

«Τί προτείνετε δηλαδή για την Ελλάδα; Πτώχευση. Μας λέτε ότι η παράλυση, η κατάρρευση των σχολείων και των νοσοκομείων είναι η λύση για το πρόβλημα της Ελλάδας», διαμαρτυρήθηκε έντονα ο πρόεδρος της Κομισιόν, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Και σε σταμάτησε εκεί! Το ξέσπασμά του είχε και συνέχεια… «Είναι άτιμο πολιτικά και πνευματικά να λέτε ότι η λύση είναι η πτώχευση. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, αντί να μας λένε συνέχεια ότι τίποτα δεν πρόκειται να πετύχει, καλύτερα θα ήταν να μας βοηθήσουν για να βοηθήσουμε κι εμείς την Ελλάδα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόικα: Βιώσιμο το ελληνικό χρέος με το νέο δάνειο αλλά….

Παίρνουμε… ελέγχους στο τέλος Απριλίου

Θα πάρουμε 5,9 δισ. τον Μάρτιο – Πότε θα καταβληθούν οι δόσεις – Την Τετάρτη η επίσημη υπογραφή για τα 130 δισ.

“Κούρεμα” στους μικροεπενδυτές

Γιούνκερ: Στο 117% του ΑΕΠ θα μειωθεί το χρέος της Ελλάδας το 2020

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε