Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξέσπασμα της Ζ.Κωνσταντοπούλου – Ενοχλώ γιατί κάνω την δουλειά μου

Ξέσπασμα της Ζ.Κωνσταντοπούλου – Ενοχλώ γιατί κάνω την δουλειά μου

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεσπά εναντίον όλων όσων στέκονται στον επιθετικό και επίμονο τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά της.

“Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει. Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο”, λέει η κα Κωνσταντοπούλου.

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων: “Από τον Οκτώβριο 2012, τα χαλκεία της παραπληροφόρησης αποπροσανατόλιζαν την κοινή γνώμη από την διερεύνηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, δίνοντας έμφαση στην «αγανάκτηση» διαφόρων εναντίον μου. Τότε οι «αγανακτούντες» ήταν ο κ. Νεράντζης, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Βενιζέλος. Και πάντοτε η κοινή γνώμη δεχόταν υπερπληροφόρηση για τους «άγριους καβγάδες», με κακόγουστη αναπαραγωγή σκαιών ύβρεων εναντίον μου και σχεδόν μηδενική πληροφόρηση για όσα συνταρακτικά αποκαλύπτονταν στην Επιτροπή, μετά από επιμονή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ.
Σήμερα, επαναλαμβάνεται η ίδια κακέκτυπη συνταγή, με άλλα πρόσωπα στη θέση των «αγανακτούντων».”

Η κα Κωνσταντοπούλου καταγγέλει ανώνυμα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και blogs τα οποία όπως λέει μιλούν ακόμα και για ξύλο μέσα στην προανακριτική.

“Ζητώ”, λέει, “από τον Πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.”

Προσθέτει μάλιστα ότι δεν θεωρεί τυχαίο ότι “όλοι οι βουλευτές της Κυβέρνησης, με την εξαίρεση ενός, λειτούργησαν εμπρηστικά και προς προσωπική στοχοποίησή μου, σε όλη τη διάρκεια όχι μόνον της συγκεκριμένης συνεδρίασης, αλλά και των προηγούμενων, και αυτό συνιστά γεγονός συναφές που δεν μπορεί να εκφύγει της διερεύνησης.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλοι οι βουλευτές στην Προαναριτική με την Ζ. Κωνσταντοπούλου – Επι 1,5 ώρα ρωτούσε τον Πρέσβη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε