Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξυνίδης: “Είμαι διατεθειμένος να δεχθώ γιαούρτωμα”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Aναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης αναλαμβάνει τις πολιτικές του ευθύνες.

“Από τη στιγμή που η χώρα έχει φτάσει στο ζει-δεν ζει και στο πτωχεύει-δεν πτωχεύει, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας. Και οι εργάτες στη Φουκουσίμα ξέρουν ότι όταν εργάζονται εκτίθενται σε ακτινοβολία που κατά το 99% θα τους δημιουργήσει καρκινογένεση. Επιτελούν όμως το καθήκον τους”, δήλωσε ο κ. Ξυνίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM για τα λάθη και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια ανέρφθηκε στα επιδόματα ανεργείας. “Μπορούμε αυτή τη στιγμή να διασταυρώσουμε ότι ο εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ – που καλά κάνει και εγγράφεται, διότι ευελπιστεί ότι θα μπει και σε κάποιο πρόγραμμα και κάτι θα κάνει – δεν μπορεί να έχει δυο-τρία σπίτια; Έχει απολύτως δίκιο ο άνεργος που δεν έχει σπίτια και γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος και εγώ, ως μέρος του πολιτικού συστήματος, να δεχθώ και το θυμό και τη λοιδορία και το γιαούρτωμα γιατί αυτό είναι η αντίδρασή του και το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για όσα δεν κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για όλους”, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο με… προπηλακισμούς

Πέτρες και γιαούρτια κατά του Πεταλωτή – Τον είχαν εγκλωβίσει μέσα στο κτίριο – Πεταλωτής: “Είναι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ”

Βίντεο από την επίθεση στον Πάγκαλο – Κάτοικοι της Κερατέας γιαούρτωσαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε