Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Και η Αχτσιόγλου εκτός από τον Τσακαλώτο στην Τούμπα! [pics, vid]

Και η Αχτσιόγλου εκτός από τον Τσακαλώτο στην Τούμπα! [pics, vid]

Τελικά ΠΑΟΚ και “γκαντέμης” κατά τον πρωθυπουργό δεν είναι μόνο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην σουίτα του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Σάλκε για το Europa League. Έναν αγώνα με βαρύ αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αφού έχασε με 0-3.

Η παρουσία κυρίως του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσε αντιπαράθεση στην Βουλή, αφού ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

«Κύριε Τσίπρα με εγκαλέσατε γιατί σας έκανα μια επίκαιρη ερώτηση την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο επίκαιρη. Έχετε δίκιο σε έναν βαθμό. Όμως ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο υπουργός σας, που βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαίρου (σ.σ. ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είδε το ματς μαζί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη). Να είστε πιο προσεκτικός όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Ούτε κι αυτό έμεινε, φυσικά, αναπάντητο. Αναφερόμενος στην παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Τούμπα, ο πρωθυπουργός είπε στην τριτολογία του: «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θελετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε