Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και η Γερμανία αδειάζει Σαμαρά: Δεν έχει κλείσει τίποτα!

Και η Γερμανία αδειάζει Σαμαρά: Δεν έχει κλείσει τίποτα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2012 | 14:26

«Υπάρχουν ακόμη ανοιχτά σημεία, μια ολόκληρη σειρά από ανοιχτά σημεία με την Ελλάδα, τόσο εντός της τρόικας όσο και εντός του Eurogroup» δήλωσε στη γερμανική υπηρεσία του πρακτορείου Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποστήριξε ότι «η αντίληψη που δημιουργήθηκε στο παρελθόν, ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ολοκλήρωσης και συνεννόησης εντός της τρόικας, δεν ήταν πάντα απόλυτα ακριβής».

Η ίδια πηγή, σύμφωνα πάντα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, διευκρινίζει ακόμη ότι, όταν η ελληνική πλευρά υποστήριξε πρόσφατα πως βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, αναφερόταν μόνο σε ένα χρηματοδοτικό κενό για το τρέχον, δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. «Εδώ, πράγματι, οι συνομιλίες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση.

Αυτό όμως είναι μόνο ένα μέρος του συνολικού συμπλέγματος» τονίζει ο αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Προσθέτει, επίσης, ότι ζητούμενο είναι να βρεθεί βιώσιμη και αξιόπιστη λύση για τη χώρα. «Το περιεχόμενο είναι πιο σημαντικό από το να έχουμε, ήδη, σήμερα, ένα χρονοδιάγραμμα» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην ατζέντα της G20 η Ελλάδα! «Κοντά σε συμφωνία Αθήνα-τρόικα»...

Ξεπέρασαν κάθε όριο-Ζήτησαν να αναλάβει διορισμένος Επίτροπος τα οικονομικά της Ελλάδας και να πάρουμε τη δόση τον Δεκέμβριο!

''Αυξάνεται η απειλή για άτακτη έξοδο από το ευρώ''

Κερδίζει έδαφος η επιμήκυνση – Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Ελλάδα

Σόιμπλε και Ρεν αδειάζουν Σαμαρά: Δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Αυστηρό μήνυμα Eurogroup προς κυβέρνηση:Επιτέλους τελειώνετε!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο