Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καϊλή προς Βενιζέλο: Μου πήρατε την έδρα! – Χάρισμά σου η Πολιτική Γραμματεία

Καϊλή προς Βενιζέλο: Μου πήρατε την έδρα! – Χάρισμά σου η Πολιτική Γραμματεία

Με μια ανάρτηση στο Facebook η Εύα Καϊλη εκφράζει την οργή της που παρότι εκλέγεται πρώτη σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη για τρίτη φορά δεν της δίνουν την έδρα.

“Αισθάνομαι πως οφείλω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια απάντηση στους Θεσσαλονικείς, που αν και με εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσω σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, τρίτη φορά μου αφαιρείται αυτή η δυνατότητα”, λέει στην ανάρτησή της η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η κα Καϊλή αποκαλύπτει επίσης ότι δεν δέχθηκε θέση στην Πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά: “…η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού.”

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αισθάνομαι πως οφείλω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια απάντηση στους Θεσσαλονικείς, που αν και με εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσω σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, τρίτη φορά μου αφαιρείται αυτή η δυνατότητα.

Πιστεύω ακράδαντα πως οι νέοι πρέπει να διεκδικούν με διαφορετικό ήθος και ύφος ένα καλύτερο μέλλον. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του να συμμετάσχω στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού.

Παραμένω παρούσα πολιτικά, ανεξάρτητα από την όποια επαγγελματική και βιοποριστική μου δραστηριότητα, προσπαθώντας ενεργά να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, διατηρώ το γραφείο μου στην Θεσσαλονίκη, ως σημείο αναφοράς όσων πίστεψαν και πιστεύουν πως μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! H Eύα Καϊλή στον ALPHA!

 

Εύα Καϊλή: Σύμφωνα με τη Sun, είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

 

Την είπαν καλτσοδέτα και ζητάει την παραπομπή τους στο πειθαρχικό

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε