Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καλέ! Πείτε μου πως πάω στο γραφείο μου στη Βουλή!

Καλέ! Πείτε μου πως πάω στο γραφείο μου στη Βουλή!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2012 | 10:42
Πρώτη δημοσίευση: 24.08.2012 | 10:42

Ναι, είναι αλήθεια, αυτή η ερώτηση (έστω και στο ... περίπου) έχει ακουστεί. Όχι, από Βουλευτή, αλλά από τη σύζυγό του που αν και πληρώνεται, αδρά απ' το ελληνικό δημόσιο ως υπάλληλος της Βουλής δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι της εκεί!

Τι κι αν με εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργού (που μάλλον ήρθε λίγο αργά) θεσμοθετείται η απαγόρευση προσλήψεων συγγενών μέχρι και δεύτερου βαθμού στη Βουλή.

Η ... παράδοση του βολέματος συγγενών και φίλων καλά κρατεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το “Βήμα” δυο βουλευτές (που για ευνόητους λόγους διατηρούν την ανωνυμία τους) θα καταθέσουν όπως είπαν στοιχεία πως είναι αρκετοί οι βουλευτές που έπραξαν ως ...βολευτές και διόρισαν τέκνα και συζύγους ως επιστημονικούς συνεργάτες ή γραμματείς στη Βουλή.

Σύμφωνα με το Βήμα “υπάρχουν (ευτυχώς λίγοι) βουλευτές (κυρίως δικηγόροι) που διόρισαν τον γιο τους ή κάποιο συγγενή τους ως επιστημονικό συνεργάτη και παράλληλα στο δικηγορικό τους γραφείο (προφανώς για να κάνει την άσκησή του). Ορισμένοι σύζυγοι βουλευτών εργάζονται σήμερα σε πολιτικά γραφεία που ούτε οι ίδιες γνωρίζουν που είναι ο χώρος εργασίας τους, αφού δεν εμφανίζονται ποτέ στα γραφεία των συζύγων τους βουλευτών ή μάλλον κάνουν την εμφάνισή τους σε προεκλογικούς περιόδους.”

Κάπως έτσι η (φανταστική) ερώτηση στον τίτλο δεν μοιάζει και τόσο... φανταστική.
Ακόμη χειρότερα, υπάρχουν και βουλευτές που βόλεψαν το έτερο ήμισύ τους με απόσπαση στη βουλή από άλλη θέση του Δημοσίου!

Διαβάστε επίσης:
Και ο Στουρνάρας...κάνει προσλήψεις!

Για γέλια και για κλάματα οι εξηγήσεις του Τραγάκη για τους διορισμούς στη Βουλή
   Διαδώστε αυτό το άρθρο