Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Καμμένος άφησε τ’ όπλο του – Επιμένει για παραίτηση Μουζάλα αλλά από βδομάδα…

Ο Καμμένος άφησε τ’ όπλο του – Επιμένει για παραίτηση Μουζάλα αλλά από βδομάδα…

– Τούμπα δείχνουν οι δηλώσεις Καμμένου μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ
– «Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, όχι ως πρόσωπο, αλλά γι’ αυτά τα οποία ελέχθησαν», είπε ο κ. Καμμένος
– Ο κ.Καμμένος έβγαλε από το κάδρο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
– Ομοφώνως αποφάσισαν να ζητήσουν την παραίτηση του κ. Μουζάλα
– Κανονικά θα γίνει το ταξίδι του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ

 

Ανακωχή, στροφή 180 μοιρών, υποχώρηση, όπως θέλει κανείς μπορεί να πει την αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του αρχηγού των ΑΝΕΛ μετά την διευρυμένη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του.

Μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Προέδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος μίλησε για πολύ σημαντικές στιγμές τόσο για την πατρίδα όσο και για το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Υπογράμμισε οτι οι ΑΝΕΛ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου η πατρίδα να ξεφύγει από τα δόκανα της διαπλοκής, να βγούμε από τα μνημόνια και να σταματήσουμε το διεφθαρμένο σύστημα, με πρώτο κυρίαρχο θέμα, όμως την προστασία των εθνικών θεμάτων.

Ο κ. Καμμένος εξήρε την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λέγοντας ότι “είμαστε ένα βήμα προ της εξόδου από την κρίση”.
“Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό και εγώ ξεκινώ την αποστολή μου στις ΗΠΑ αύριο προκειμένου να πραγματοποιήσω εκεί συναντήσεις και με πολιτικούς παράγοντες αλλά και παράλληλα με την ομιλία μου στο μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ”, ανέφερε ο κ. Καμμένος.

“Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, όχι ως πρόσωπο, αλλά γι’ αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, καθώς ανεξάρτητα αν επρόκειτο για ένα λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, είδαμε ότι βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Είδαμε μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα το πρωί, να βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να κάνει tweet παίρνοντας θέση δημόσια. Είδαμε την κ. Ρεπούση και ένα site 3.000 “like” που προσπαθούσε να θέσει θέμα που έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Απέναντι στα 3000 “like” βάζουμε τα 3.500.000 υπογραφών του ελληνικού λαού που είχε συλλέξει τότε με πρωτοβουλία του ο μακαριστός Χριστόδουλος”, υπογράμμισε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Και συνέχισε: “Απέναντι σε αυτές τις φωνές των εθνομηδενιστών που ακούστηκαν παρατάσσουμε την ξεκάθαρη δήλωση της κας Γεροβασίλη, την ξεκάθαρη δήλωση της κυβέρνησης: “Ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζει την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όποια άλλη φωνή ακούγεται δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα”.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το βράδυ της Τρίτης υπάρχει η συζήτηση για την διαφθορά “όπου είναι η ώρα να ακουστούν ονόματα, επίθετα απο τις περίφημες λίστες που μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έκρυβαν, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ήλθε η ώρα να ακουστούν αλήθειες για τα ονόματα της διαπλοκής στην Δικαιοσύνη, όπως επίσης να μάθει ο ελληνικός λαός, την ώρα που οδηγούνταν σε εξαθλίωση ποιοί διαπλεκόμενοι διακινούσαν εκατοντάδες εκατομμύρια σε κρυφούς λογαριασμούς, ποιοί εκδότες την ωρα που δανείζονταν τα χρήματα του ελληνικού λαού απο τις τράπεζες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, την ίδια στιγμή τα έβγαζαν στο εξωτερικό χρεώνοντας τα κανάλια τους και πως αυτή η κυβέρνηση θα τελειώσει με την διαπλοκή και την διαφθορά.”

“Η συζήτηση την Τρίτη το βράδυ για τη διαφθορά θα γίνει, είτε σε κάποιους αρέσει, είτε δεν αρέσει. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι πιστοί απόλυτα σε αυτά που είπαμε, θέτοντας ξεκάθαρα το θέμα της στήριξης με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση μέχρι τέλους και το τέλος της τετραετίας, επιμένουμε στις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Πρωθυπουργός σε συνεννόηση και μαζί μας μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες για να σωπάσουν ξανά εκείνοι που τόλμησαν να βγουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και αναφέρομαι στους εθνομηδενιστές” κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. συμμετείχε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Παύλος Χαϊκάλης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε