Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αδιανόητη “ροζ” συζήτηση πρωί – πρωί στον αέρα! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Η συζήτηση για το πολιτκό “φλερτ” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και το ενδεχόμενο “διαζυγίου” της Κουμουνδούρου με τους ΑΝΕΛ, εξελίχθηκε σε… ακατάλληλη για ανηλίκους σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή!

Το είδαμε κι αυτό στην πολιτική ζωή του τόπου και την έκφρασή της στην ελληνική τηλεόραση. Το θέμα της συζήτησης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ, ήταν η ενδεχόμενη διάσπαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η πιθανότητα αντικατάστασης του κόμματος του Πάνου Καμμένου από αυτό της Φώφης Γεννηματά.

Φίλης η αφορμή

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη πριν μία εβδομάδα, ο οποίος είχε πει ότι “ο συγγενέστερος σύμμαχός μας -έστω και αν βρωμάει- είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό“. Ο Δημήτρης Καμμένος είχε αντιδράσει, απαντώντας πως “εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε απο την κυβέρνηση σήμερα“!

“Έχετε πρόβλημα με το σεξ”;

Στη σημερινή εκπομπή, λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητοι Έλληνες εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ. Δημήτρη Βέττα, Νίκο Δένδια και Δημήτρη Καμμένο και η συζήτηση έγινε “ροζ” με το καλημέρα!

Δείτε το βίντεο στη συνέχεια του κειμένου

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Δημήτρη Καμμένο αν ο ΣΥΡΙΖΑ… απατά τους ΑΝΕΛ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για να απαντήσει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ: “Έτσι όπως το έθεσες πρωί – πρωί είναι ερωτικά παιχνίδια. Οπότε εντάξει, στα παιχνίδια λέμε ναι. Ειδικά στα ερωτικά γιατί φτιάχουν και τη διάθεση, γιατί είμαστε σε δύσκολη περίοδο τώρα με την αξιολόγηση, μπορούμε να το δούμε και με την ερωτική διάθεση“.

Στη συνέχεια ο Δ. Καμμένος επανέλαβε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει στην Κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ θα πρέπει να το πει, για να ακολουθήσουν οι εξής διάλογοι:

Βέττας: “Συνάδελφε, για να καταλάβω κάτι. Έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει απιστία;

Καμμένος: “Θα γίνει ροζ η εκπομπή του Γιώργου

Βέττας: “Ξέρετε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν είναι σωστό να διαταράξουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε”

Καμμένος: “Σε καμία περίπτωση αλλά πρέπει να το δείτε εσωτερικά γιατί ο κύριος Φίλης το είπε και να μη το κάνουμε ροζ πρωί – πρωί γιατί βλέπουν και παιδιά”

Βέττας: “Η καλή συμβίωση απαιτεί ελευθερία σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους. Αν δεν τους έχουμε ελεύθερους τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους, σίγουρα ο γάμος δε θα προχωρήσει”

Στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και ο Νίκος Δένδιας…

Δένδιας: “Αυτό το κοινοβουλευτικό σεξ το οποίο παρατηρήσαμε…

Καμμένος: “Τώρα θα πέσει μονταζιέρα”

Δένδιας: “Αυτό που είπε ο Νίκος Φίλης είναι μια πραγματικότητα. Ότι εδώ υπάρχει μια παρά φύσιν συμπόρευση”

Αυτιάς: “Εσείς το παρά… αυτώσατε τώρα

Δένδιας: “Είναι θέμα δικό τους. Οι θέσεις μας είναι καθαρές, δεν επιθυμούμε συνεργασία με κανέναν από τους δύο φορείς αυτού του παρά φύσιν κοινοβουλευτικού έρωτα. Ας τα βρουν. Είναι φανερό ότι ο γάμος αυτός… Δεν ξέρω για τους δύο αυτούς συζύγους αυτής της κοινοβουλευτικής συνύπαρξης, αλλά την ελληνική κοινωνία την έβλαψε”

Αυτιάς: “Παρά φύσιν με τον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Συμπαράταξη κι εσείς με το ΠΑΣΟΚ τι ήταν;”

Δένδιας: “Ανάγκη”

Βέττας: “Αιμομιξία ήταν κύριε Αυτιά. Ήταν αιμομιξία. Αυτό ήταν. Αιμομιξία. Πολιτική αιμομιξία“.

Αυτιάς: “Όλο τον ποινικό κώδικα κατεβάσαμε σήμερα παιδιά”

Δένδιας: “Περί αιμομιξίας εγώ ένα πράγμα παρατηρώ. Ότι συνεχώς, στον κοινοβουλευτικό λόγο αυτών των δύο κομμάτων, ενυπάρχει το σεξ. Δεν μπορώ να το καταλάβω”.

Βέττας: “Έχετε πρόβλημα με το σεξ κύριε Δένδια; Χιούμορ κάνουμε, τι σεξ λέτε τώρα;

Δένδιας: “Α, χιούμορ κάνετε. Το κακό είναι ότι το σεξν δεν το κάνετε μεταξύ σας γιατί τότε δεν θα μας αφορούσε. Το κάνετε εις βάρος του ελληνικού λαού κι αυτό να το σταματήσετε“.

Αυτιάς: “Πιστεύω να μην πάω να απολογηθώ στο ΕΣΡ εξαιτίας σας” 

Δείτε το βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε