Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία από την “αποστασία” στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία από την “αποστασία” στους Ανεξάρτητους Έλληνες

– Φάσκει και αντιφάσκει ο Γιάννης Μανώλης είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
– «Κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κεντροδεξιό κόμμα» είπε ο Πανος Καμμένος
– Πρότεινε να τιτλοποιηθούν σε δολάρια τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
– Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μια μέρα μετά τον άγριο πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Γιάννη Μανώλη, ο Πάνος Καμμένος πέρασε στην… αντεπίθεση. Κατηγόρησε τον πρώην συνεργάτη του πως φάσκει και αντιφάσκει και επέμεινε ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε το περίφημο non paper στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο και πως το κόμμα του δε θα συμμετείχε σε κυβέρνηση που δε θα κατήγγειλε το μνημόνιο.

«Κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κεντροδεξιό κόμμα (…) αυτό δεν πρόκειται να γίνει», τόνισε ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε “παραμύθια” όσα υποστήριξε ο Γιάννης Μανώλης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πως βρίσκονται πίσω από το σχέδιο αποσταθεροποίησης του κόμματός του. Υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι στριμωγμένη κι έχει μείνει με 150 βουλευτές, γι’ αυτό έχει βγει… σεργιάνι για να βρει άλλους. “Προσπαθούν να κάνουν τα πάντα γιατί έχουν μείνει με 150 βουλευτές” είπε.

Δεν έκρυψε όμως ότι «εμείς μιλάμε με βουλευτές όλων των κομμάτων. Αν δεν έχουν ψηφίσει το μνημόνιο, είναι καλοδεχούμενοι». Παραδέχτηκε ότι είχε δώσει τα χέρια με τον Νίκο Νικολόπουλο αλλά μόνο σε επίπεδο απλής συνεργασίας, αφού ο βουλευτής Αχαΐας έχει ψηφίσει το μνημόνιο τουλάχιστον μια φορά.

Χαρακτήρισε έκπληξη την παραίτηση του Χρήστου Ζώη, με τον οποίο όπως είπε είναι χρόνια οικογενειακοί φίλοι και συνεργάτες και ήταν κάθε μέρα μαζί. Και επανέλαβε: όσοι αντέχουν ας μείνουν μαζί μας, οι υπόλοιποι καλό ταξίδι. Πρόσθεσε όμως ότι ο κ. Ζώης έχει παραιτηθεί μόνο από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, όπως και ο Κώστας Μαρκόπουλος έχει παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αλλά όχι από το κόμμα.

Δεν δικαιούται να βγάλει κανείς την Ελλάδα από το ευρώ, είπε ο Πάνος Καμμένος και εξηγώντας τα περί δολαρίου ανέφερε πως εννοούσε τα χρήματα που μπορεί να εισπράξει προκαταβολικά η χώρα από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Όσο για τα όσα ακούγονται περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Προεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε συμφωνήσει στην καταγγελία του μνημονίου. Τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει άποψη και στελέχη του αναγνωρίζουν το χρέος» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έθεσε ως προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία, τη συμφωνία στα εθνικά θέματα. Ξεκαθάρισε πάντως ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ανοιχτοί σε συνεργασία με την Αριστερά, το κέντρο και οποινδήποτε συμφωνεί με τις θέσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Καμμένος: Να γυρίσουν στα μαντριά – Μανώλης: Σε ενημέρωσε ο Ομπάμα για την αποστασία;

“Πόλεμος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – “Είσαι αποστάτης” απαντά ο Καμμένος στον Μανώλη

Στα πρόθυρα διάλυσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Μανώλης κατά Καμμένου: Έγινε λαγός – Το non paper υπήρχε!

Καμμένος για παραίτηση Ζώη: «Ο δρόμος που επιλέξαμε είναι επικίνδυνος για το καθεστώς»

Έφυγε ακόμη ένας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε