Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καμμένος: Ναι, με παρακολουθούσε αστυνομικός

Καμμένος: Ναι, με παρακολουθούσε αστυνομικός

Την παρακολούθηση του από άντρα της ΕΛ.ΑΣ. που έχει αποσπαστεί στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής

 για το σκάνδαλο της Siemens Σήφη Βαλυράκη, επιβεβαίωσε το μέλος Επιτροπής και βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες παραδέχτηκε ότι είναι αληθείς οι πληροφορίες που είχαν οι δημοσιογράφοι, κι όπως είπε ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνελήφθη τελικά στο Καβούρι – μετά από καταγγελία του κι ενώ τον παρακολουθούσε με μηχανή – από άνδρες της Άμεσης Δράσης και της Αντιτρομοκρατικής.

Ωστόσο ο βουλευτής της Ν.Δ. απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες – και κυρίως πότε συνέβη το περιστατικό  – παραπέμποντας στην έρευνα που διεξάγει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Είδηση όμως προκύπτει και από την πλευρά Βαλυράκη…

Ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης δηλώνει πως ο αστυνομικός αποσπάστηκε στην δική του φρουρά αφού είχε σημειωθεί διάρρηξη στο πολιτικό του γραφείο από το οποίο εκλάπησαν σημαντικά έγγραφα για την υπόθεση της Siemens, ωστόσο όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, αυτό έγινε μετά το περιστατικό με τον Πάνο Καμένο.

Το ερώτημα παραμένει λοιπόν πως ο ίδιος αστυνομικός συμβαίνει να είναι τρόπο τινά… «κρίκος» μεταξύ των δύο ανδρών, όπως επίσης προκύπτει το ερώτημα ποια ακριβώς είναι τα έγγραφα που εκλάπησαν από το γραφείο του Βαλυράκη, ένα θέμα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είδε το φως της δημοσιότητας…

Το θέμα ετέθη στην Εξεταστική Επιτροπή την περασμένη Πέμπτη…

Προφανώς όχι τυχαία, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα οι δημοσιογράφοι απεργούσαν, ενώ απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των πρακτικών στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τι κρύβουν αυτές οι δύο… «παράλληλες» (;) ιστορίες;

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε