Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος: Ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι κυβέρνηση εθνικού σκοπού» είπε ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη του δήλωση μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Δημιουργήσαμε ένα κίνημα που έδωσε ελπίδα στον ελληνικό λαό. Ένα κίνημα το οποίο θέλει να πάει πίσω την Ελλάδα. Την Ελλάδα που είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους, τους τραπεζίτες και τα ντόπια όργανά τους», ξεκίνησε τη δήλωση τους ο κ. Καμμένος.

«Η μεταπολίτευση άλλαξε, οι συγκυβερνήτες είναι μειοψηφία, που στηρίχθηκε μόνο σε προεκλογικό χρήμα του ελληνικού λαού, σε πλαστογραφίες, σε επιθέσεις κάτω από τη μέση» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατηγόρησε για άλλη μια φορά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως «παίρνουν εντολές από τον Σόιμπλε, τον Φούχτερ και τον Ράιχενμπαχ. Εμείς δεν παίρνουμε εντολές απ’ αυτούς αλλά από τον ελληνικό λαό. Αυτοί αποτελούν παρελθόν. Δεν είναι επιθυμητοί στην Ελλάδα. Ούτε αυτοί, ούτε τα αφεντικά τους».

«Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, που υπηρετούν τους τραπεζίτες είναι παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται είναι κυβέρνηση εθνικού σκοπού», τόνισε και ξεκαθάρισε πως η δήλωση πως δε συνεργάζεται με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ούτε νεκρός, ισχύει. «Δε συνεργαζόμαστε με δοσίλογους, με όργανα των τραπεζιτών. για να παραδοθεί η κυριαρχία της χώρας τελείωσαν σήμερα» πρόσθεσε και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούμε ριζικά σε εθνικά θέματα» πρόσθεσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Αύριο το πρωί το σκηνικό θα είναι πολύ διαφορετικό. Ήδη υπάρχουν βουλευτές που φαίνεται ότι εκλέγονται και έχουν διαφορετικές θέσεις από αυτές των ηγετών τους. Οι ηγέτες τους να δούμε αν θα υπάρχουν αύριο το πρωί», πρόσθεσε, απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας σε βουλευτές άλλων κομμάτων.

«Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού για να παραδοθεί η κυριαρχία της χώρας τελείωσαν σήμερα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαρά και… γλέντι στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε