Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καμμένος: Θέμα εθνικής ασφάλειας η παράνομη μετανάστευση

Καμμένος: Θέμα εθνικής ασφάλειας η παράνομη μετανάστευση

Τη στήριξη του κόμματός του στα Σώματα Ασφαλείας εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελ. Οικονόμου, και τους αρχηγούς της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, και σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης ως θέμα εθνικής ασφάλειας.

«Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπηρεσιακού υπουργού και ζητήσαμε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια στην ελληνική γειτονιά και στην ελληνική οικογένεια» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τόνισε ότι το κύριο θέμα το οποίο απασχολεί ουσιαστικά τους έλληνες πολίτες είναι η ασφάλεια.

«Η ασφάλεια του πολίτη, η οποία πλήττεται με νέες μορφές εγκληματικότητας, με αναβάθμιση της ποιότητας του εγκλήματος, με το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί πλέον αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος για την καλοκαιρινή περίοδο, ο κ. Καμμένος ζήτησε την άμεση πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών για να καλύψουν τις ανάγκες, ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε