Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάνει “ανασχηματισμό” ο Σαμαράς – Φεύγουν οι μισοί τομεάρχες

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Εκτός από το lifting σε γραφεία, ιστοσελίδα, ακόμη και στο λογότυπο του κόμματος ο επόμενος χρόνος φαίνεται ότι θα βρει τη Νέα Δημοκρατία

και με ανανεωμένο πρόσωπο σε πολλούς τομείς. Οι πληροφορίες λένε ότι αλλάζει το 50% των τομεαρχών και γραμματέων του κόμματος.
Μπέσα στις γιορτές θα αποφασιστούν τα νέα πρόσωπα. Προς αντικατάσταση, αυτή τη στιγμή, φέρονται οι κύριοι Δαβάκης, Κασσαπίδης, Χαλκίδης και η Ελίζα Βόζεμπεργκ.
Μεγάλο βάρος “θα πέσει” στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης όπου ο ίδιος ο αρχηγός θα συνεχίσει να κρατάει τα ινία ενώ τη θέση τους φαίνεται ότι θα διατηρήσουν και οι κύριοι Σταϊκούρας και Μηταράκης.
Η παρουσία του κ. Χατζηδάκη στο δείπνο με τον όλι Ρεν φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία καθώς ο πρώην υπουργός φέρεται ως βασικός υποψήφιος να αναλάβει δράση στο χώρο της ανάπτυξης.
Σε ρόλο αντίβαρου στην όποια διεισδυτικότητα της Ντόρας Μπακογιάνη χώρο της Ν.Δ. Φαίνεται ότι μπαίνουν οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ λόγω καταγωγής και περιφέρειας παραμένουν στην πρώτη γραμμή κρούσης η Ο. Κεφαλογιάννη και ο Γ. Πλακιωτάκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε