Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Δεν καταδέχομαι να κάνω μήνυση»

Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Δεν καταδέχομαι να κάνω μήνυση»

«Δεν είμαι απλώς η Λιάνα που τσαντίστηκε, είμαι υποψήφια βουλευτής. Δεν είναι ζήτημα προσωπικό» είπε η Λιανά Κανελλη λίγο μετά το επεισόδιο και την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εις βάρος της.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν καταδέχεται να το κάνει. «Πιστεύετε ότι είναι από τις υποθέσεις που λύνονται με μήνυση. Ως βουλευτής του ΚΚΕ και ως άνθρωπος το 2012 δε δέχομαι να κάνω μήνυση μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Αν θελήσουν οι Έλληνες να τους βάλουν στη Βουλή θα τους λουστούν κιόλας. Εγώ, πάντως, θα τους αντιμετωπίσω».

«Τα πραγματικά θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε. Δε θεωρώ ότι όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, πολλοί από αυτούς, φαντάστηκαν τι ψήφιζαν. Δε θα φορτώσω αυτή την κτηνωδία σε όσους παρασύρθηκαν», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως μετά το επεισόδιο ο κ. Κασιδιάρης έφυγε τρέχοντας και κάποια κορίτσια προσπάθησαν να τον κρατήσουν αλλά «έσπασε την πόρτα και το έσκασε».

«Φοβήθηκα μην πετάξει κάνα ποτήρι και τραυματίσει κανέναν και με χτύπησε. Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι. Έδωσε τρεις, οι δυο φύγαν στον αέρα. Όταν τρως από ένα κτήνος ένα χτύπημα, ας το πάρει ο καθένας για το δικό του μάγουλο. Εγώ είπα: να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε».

«Το πρόσωπο του φασισμού το έχω δει σε πόλεμους. Έχω δει λόφους νεκρών. Όταν λέγαμε «διορθώστε την ψήφο σας» ξέραμε τι λέγαμε», πρόσθεσε.

Δούρου: «Να κλείσουμε τ’ αυτιά μας σε όσους πουλάνε εθνικοφροσύνη»

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό» είπε και η Ρένα Δούρου, η πρώτη που δέχτηκε την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όταν της πέταξε ένα ποτήρι νερό.

«Καλώ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να μην προασπιστούμε μόνο την εξαθλίωσή μας από τα οικονομικά μέτρα. Καλώ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αγωνιστούμε για την ιστορία μας, για την πατρίδα μας. Όπως φαίνεται δε μπορούν να το κάνουν άλλοι, παρα μόνο εμείς οι πολίτες και να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτούς που πουλάνε εθνικοφροσύνη, πατρίδα, οικογένεια αλλά έχουν πουλήσει την ίδια τη χώρα», είπε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! – Καταζητείται από τις αρχές – Σύσσωμη η καταδίκη

«Νεοναζιστής επιτίθεται σε βουλευτές» – Η επίθεση Κασιδιάρη κάνει το γύρο του κόσμου

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

Έκανε ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και τον σάπισαν στο ξύλο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε