Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κάποιος δεν λέει την αλήθεια! Φυσικά και έχουν βουλευτές καταθέσεις στην Ελβετία

Κάποιος δεν λέει την αλήθεια! Φυσικά και έχουν βουλευτές καταθέσεις στην Ελβετία

Όταν στις 11 το πρωί η ιστοσελίδα της Βουλής κατακλυζόταν από επισκέψεις για να δουν όλοι το πόθεν έσχες των βουλευτών ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των Οικονομικών κ. Αργύρης δήλωνε:

«αν βρεθεί έστω και ένας να έχει 100 ευρώ στην Ελβετία θα είναι παράνομος γιατί κανείς δεν έχει δηλώσει ότι έχει καταθέσεις στην Ελβετία».

Κανείς; Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει.

Η κα Αννα Νταλάρα έχει καταθέσεις 35.000 ευρώ στην Julius Baer, τράπεζα με έδρα την Ελβετια. Η κα Άννα Νταλάρα είναι καθ’ όλα νόμιμη αφού τα έχει δηλώσει.

Όμως, ενώ γνωρίζουμε ότι οι δηλώσεις πόθεν έσχες ελέγχθηκαν από ορκωτούς λογιστές και από ειδικές επιτροπές, φαίνεται πως κάποιος δεν έχει κάνει καλά την δουλειά του.

Γιατί τι άλλο να σκεφτεί κανείς; Να σκεφτεί ότι έγινε σκοπίμως; Και ποιοί είναι εκείνοι που εκθέτουν τον κ.Αργύρη; Πρέπει να δοθούν σύντομα απαντήσεις!

Την ίδια ώρα την προσεχή Πέμπτη εισάγεται προς συζήτηση και κύρωση στην Ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση Ελλάδας-Ελβετίας για την αποφυγή διπλής φορολογίας.

Η κυβέρνηση επιθυμεί το σχέδιο νόμου που λαμβάνει πρόνοια και για την παροχή πληροφοριών ανάμεσα στις φορολογικές αρχές των δύο κρατών, να έχει ψηφιστεί πριν από το τέλος του χρόνου, προκειμένου να είναι δυνατή η εφαρμογή του μέσα στο 2012.

Έτσι, μολονότι η συμφωνία κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας, αύριο κιόλας εισάγεται για συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί στην Ολομέλεια πριν η Βουλή διακόψει τις εργασίες για τις γιορτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τους ξέρουν αλλά δεν λένε ποιοί είναι – 11 βουλευτές σήκωσαν μεγάλα ποσά από τράπεζες αλλά κανείς δεν ξέρει που πήγαν

Πόθεν έσχες: Ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός – Η βουλευτίνα με αδυναμία στα νησιά – Οι υπουργοί και οι…δελφίνοι

Πόθεν έσχες: “Φτώχυνε” ο Πάγκαλος – Λάτρεις των ακινήτων οι εθνοπατέρες!

Στον εισαγγελέα το πόθεν έσχες του Άκη Τσοχατζόπουλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε