Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καψής: “Θα πάρουμε και μέτρα αν χρειαστεί για τη νέα δανειακή σύμβαση”

Επίσημη πρώτη σήμερα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το ονομαζόμενο και μπρίφινγκ.

Ο κ. Παντελής Καψής, ο οποίος θα κάνει αυτή την ενημέρωση κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ξεκαθάρισε ότι “είναι δέσμευση όλων των κομμάτων και των αρχηγών τους για το έργο που έχει μπροστά της η κυβέρνηση και όλα όσα έχουν συμφωνηθεί ισχούουν απολύτως.”

Πρόσθεσε ότι ο βίος της κυβέρνησης προσδιορίζεται από το έργο της και τόνισε ότι προκειμένου να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση θα κάνουμε ότι χρειαστεί, θα λάβουμε ακόμα και μέτρα!

Είπε επίσης, ότι δεν υπάρχει δυσφορία Παπαδήμου απέναντι σε υπουργούς. “Δεν υπάρχει θέμα”, είπε χαρακτηριστικά, “ο πρωθυπουργός βέβαια αξιολογεί τους υπουργούς και μπορεί να κάνει όλες τις ενέργειες που πρέπει για να λειτουργήσει η κυβέρνηση.”

Όταν ρωτήθηκε αν έχουν ζητηθεί νέα μέτρα από την τρόικα είπε ότι στο τραπέζι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν νέα μέτρα και επικαλέστηκε δήλωση του Τόμσεν ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Ο κ. Καψής, είπε επίσης ότι ο κ. Παπαδήμος συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Ήδη έχει ενημερώσει τηλεφωνικά τον Γ.Καρατζαφέρη και τον Γ.Παπανδρέου και θα ενημερώσει και τον Α.Σαμαρά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε