Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Καραμανλής: Διακοπές μόνος σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο

Στην Τήνο, όσο πιο απόμερα γινόταν και σε ένα απλό ενοικιαζόμενο δωμάτιο πέρασε τις διακοπές του ο άλλοτε δημοφιλέστερος πολιτικός και πρωην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ήθελε να σκεφτεί στην απομόνωση, άλλωστε λένε οτι αν ήταν τόσο προβληματισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί από όταν έχασε τις εκλογές θα είχε κάνει ήδη μια δημόσια παρέμβαση.

Το καράβι για την Τήνο, σύμφωνα με την Real News, έφευγε στις 6.15 το πρωί έτσι ώστε να μην έχει πολύ κόσμο. Ελάχιστοι ήταν οι εκδρομείς, ενώ οι περισσότεροι ήταν επαγγελματίες. Ούτε ένας δεν πήγε να του μιλήσει παρά το γεγονός οτι την περισσότερη ώρα ήταν στην πλώρη με έναν καφέ και ένα τσιγάρο.

Το δωμάτιο είχε κλειστεί από την σύζυγό του Νατάσα, 15 χιλιόμετρα από το λιμάνι στο χωρίο Υστέρνια. Απομονωμένο, τόσο που δεν θα μπορούσαν να το εντοπίσουν οι φωτογράφοι, αν το έψαχναν φυσικά.

Παραλία στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει, ενω λίγα χιλιόμετρα μακριά σ’ έναν μικρό κολπίσκο έκαναν διακοπές η κα Καραμανλή με τα δυο παιδιά της και το ζεύγος Βαληνάκη.

Μπορεί βέβαια εύλογα ν’ αναρωτηθεί κανείς: Αφού ο πρώην πρωθυπουργός προτιμούσε την απομόνωση γιατί δεν έμενε μόνος στο σπίτι; Η αλλαγή “παραστάσεων” θα απαντήσει κανείς…

Μουντιάλ και Ιντερνετ

Η αγαπημένη του ομάδα, η Βραζιλία, αποκλειστηκε και έτσι δεν είχε πολύ ενδιαφέρον για τον τελικό. Ωστόσο δήλωσε υποστηρικτής της Ολλανδίας και η πρόβλεψή του οτι θα πάει ο τελικός στα πεναλτι, ούτε αυτή βγήκε….

Ομως, μετά την απογοήτευση από το ποδόσφαιρο ο πρώην πρωθυπουργός απέκτησε πρόσφατα μια νεα αγάπη.
Το ιντερνετ. Λέγεται οτι λίγο μετά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου, οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου βρήκαν το πρωθυπουργικό γραφείο εντελώς άδειο. “Καλά, πήραν ακόμα και τον υπολογιστή;” αναρωτήθηκαν. Η απάντηση ήρθε από τους συνεργάτες του κ. Καραμανλή: “Μα δεν είχε ποτέ στο γραφείο του ηλεκτρονικό υπολογιστή ο Πρόεδρος”.

Τώρα όμως, το ιδιωτικό του γραφείο κοσμεί ένας υπερσύγχρονος υπολογιστής και ο Κώστας Καραμανλής έχει ανακαλύψει ένα καινούριο υπέροχο κόσμο αφού σερφάρει πλέον σε καθημερινή βάση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε