Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καραμανλής: “Είμαι μόνο 55 χρόνων”

Καραμανλής: “Είμαι μόνο 55 χρόνων”

“Πάνω στην κουβέντα μου είπε πάνω από δύο φορές: «Θυμήσου είμαι μόνο 55 χρόνων». Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα αλλά μπορεί να λέει και κάτι” λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον πρώην πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξή του στη Real News ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, αναφέρει ότι “αν ο Καραμανλής είχε εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε θα ήταν ακόμη κυβέρνηση”. “Δεν θα χρειαζόταν το μνημόνιο. Θα απαιτούνταν μέτρα αλλά όχι μέτρα ΔΝΤ” υποστηρίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ερωτηθείς για τη σιωπή Καραμανλή, αναφέρει: “Δεν γνωρίζω (γιατί σιωπά). Τον έχω συναντήσει και θα τον ξαναδώ αλλά μετά από δόυ ώρες συζήτησης δεν μπόρεσα να ξεκλειδώσω την καρδιά του και τη γλώσσα του. Το μόνο ίσως, που ενδεχομένως δείχνει κάτι είναι ότι στην κουβέντα πάνω μου είπε δύο φορές, «θυμήσου είμαι μόνο 55 χρόνων». Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά μπορεί να λέει και κάτι”, αναφέρει.

Προσθέτει ότι ίσως ο πρώην πρωθυπουργός δεν τοποθετείται σήμερα δημοσίως, γιατί ίσως κάτι τέτοια να εκλαμβανόταν ως παρέμβαση στον νυν πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά, τον οποίο – όπως λέει ο κ. Κακλαμάνης – στηρίζει. “Θα είναι παρών στη μάχη που θα δώσει η παράταξη και το κόμμα στις επόμενες εκλογές”, προσθέτει.

Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνης υποστηρίζει ότι “ενωμένη η Κεντροδεξιά θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές”, οι οποίες όπως αναφέρει δεν θα αργήσουν. Ερωτηθείς για το αν ο Α. Σαμαράς θα απορρίψει μετεκλογική συμμαχία με ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, ο ίδιος λέει πως δεν ξέρει το πώς σκέφτεται ο κ. Σαμαράς ωστόσο σημείωνει ότι “η χώρα δεν θα άντεχε εκλογές κάθε 30 ημέρες”. “Σε μία τέτοια περίπτωση η αναζήτηση συμμαχιών ίσως είναι αναγκαία”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε