Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Έρχεται εμφύλιος!”

Στον «κίνδυνο ανεξέλεγκτης κοινωνικής αναταραχής την οποία ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας», αναφέρεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμά ότι «οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά χαράτσια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας».

«Όταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη επαναστατική γυμναστική»
, επισημαίνει ο κ. Καρατζαφέρης και καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία «αν έχει υπ΄ όψιν του τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες» και «πως σκέπτεται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής του που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε