Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Γκετοποιημένη η μισή Αθήνα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον πεζόδρομο της Ερμού επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

“Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο. Οι λαθρομετανάστες βασιλεύουν στους δρόμους” είπε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά την επίσκεψή του στην Ερμού, συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αθηνών κ. Α. Γεωργιάδη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του ΛΑΟΣ.
.
 “Το παρεμπόριο κλείνει μαγαζιά και η μισή Αθήνα είναι γκετοποιημένη” είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: “Σ’ αυτή τη βόλτα στην Κεντρική αγορά της Αθήνας, την Ερμού, είδα ελάχιστα πρόσωπα να χαμογελούν και είδα καταστηματάρχες απελπισμένους που είπαν ότι κάθε μέρα «μπαίνουν» και πολλά «λουκέτα». Χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Και χρειάζεται και άλλους πολιτικούς για να εφαρμόσουν τη διαφορετική πολιτική”.

Στη συνέχεια, ανεβαίνοντας την οδό Μητροπόλεως προσκύνησε στον ναό της Αγίας Δύναμης, εξερχόμενος δε προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Είναι αδιανόητο στην ουσία, η Αθήνα να μην έχει Μητροπολιτικό Ναό και η Πολιτεία να δίνει 80 εκατ. ευρώ για να φτιάξει Ισλαμικό κέντρο και τέμενος εδώ στο Βοτανικό”.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 12.30, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος με θέμα τον διάλογο για την κεντροδεξιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε