Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: « Η Αριστερά εισπράττει την αγανάκτηση των λαϊκών μαζών»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ΠΑΣΟΚ είναι «τραυματισμένο», η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα των εκλογών και η Αριστερά εισπράττει την αγανάκτηση των λαϊκών μαζών εκτίμησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων «εγκλωβίστηκε στο εκφοβιστικό, φοβικό δίλημμα του κ. Πρωθυπουργού. Η απεικόνιση. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει πρώτη δύναμη αλλά καίρια τραυματισμένο. Η ΝΔ δεν μπόρεσε να πιάσει τα ποσοστά ήττας του 2009», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Και αναφερόμενος στο κόμμα του, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Ο ΛΑΟΣ κρατάει τις δυνάμεις του και σε κάποιες Περιφέρειες τις αυξάνει. Η Αριστερά εισπράττει την αγανάκτηση των λαϊκών μαζών. Σε όποια ψηφοδέλτια είμαστε μαζί με τη ΝΔ υπάρχουν πρωτιές. Από την Αθήνα μέχρι, βεβαίως όλους τους δήμους, ακόμα και την πρωτεύουσα εκλογική Περιφέρεια του κ. Σαμαρά, την Καλαμάτα».

Κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τη Ρηγίλλης να αποκωδικοποιήσει αυτό το μήνυμα. «Χρειάζεται πάρα πολύ σοβαρότητα από αύριο. Πρέπει να βλέπουμε πέρα από το δεύτερο γύρο. Οι «πληγές» της χώρας είναι «ανοιχτές». Ο πρωθυπουργός κάτι ψέλλισε για την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης». Είναι μια ευκαιρία όλοι να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα και λιγότερη αντιπαλότητα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε