Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Με τον Εφραίμ βρήκε ευκαιρία ο Πεταλωτής να χυπήσει τη ΝΔ”

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τις εξελίξεις στην υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ και της προφυλάκισής του.

Μιλώντας στο Newsit και το Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Καρατζαφέρης, είπε ότι η ημερομηνία που επελέγη δεν είναι τυχαία.

“Είναι βολική η ημερομηνία. Θέλω να μου πει ο εισαγγελέας πόσα χρήματα βρέθηκαν στις τσέπες του Εφραίμ; Πως έγιναν οι ανταλλαγές; Μόνος του τις αποφάσισε;”, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Δεν είναι πρόκληση ότι αφήνουν και τους φεύγει στο εξωτερικό μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαίρου; Και θέλουν να βάλουν μέσα τον Εφραίμ;”

Και συνέχισε: “Είναι, λένε ύποπτος τελέσεως άλλων αξιόποινων πράξεων. Τι θα πάει να κάνει; Να ανταλλάξει την πλατεία της Λάρισας; Βρίθει σκοπιμοτήτων όλη η ιστορία. Βρήκε ευκαιρία ο Πεταλωτής να χτυπήσει τη ΝΔ. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν τον Πούτιν στην Ρωσία. Θα τον κατηγορήσουν ότι ήταν επί ένα μήνα αγκαλιά με έναν λωποδύτη.”

Είπε επίσης ότι κάποιοι θέλουν να τραυματίσουν την εκκλησία και συνέδεσε και τις πιέσεις για το τζαμί στον Βοτανικό το οποίο όπως είπε είναι 3 φορές μεγαλύτερο σε χώρο από την Μητρόπολη των Αθηνών.

Και κατέληξε: “Αν υπάρχει σκάνδαλο πρέπει να τους βάλει όλους στην βάσανο της δικαστικής πράξεως. Αφού “καθάρισαν” τους πολιτικούς, τώρα βάζουν μέσα τον Εφραίμ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατρός τώρα στο κελί του Εφραίμ – Τι λέει στο Newsit ο διοικητής του Αγίου Όρους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε