Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: “Νέα μέτρα δεν δεχόμαστε!”

 “Να καθίσουμε να δούμε και να ξεκαθαρίσουμε τι νέα μέτρα θα φέρει η επίσκεψη της τρόικα. Δεν είναι μαύρο – άσπρο η κατάσταση.

…Να δούμε αν αυτά εμπεριέχονται και συμπεριλαμβάνονται μέσα στο “πακέτο”. Εάν είναι μέσα στο “τιμολόγιο” της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου για να πάρουμε τα 130 δισ. Αν είναι καινούργια μέτρα, σαφώς δεν πρόκειται να τα δεχθούμε. Στη συνάντηση μου με την τρόικα, θα κοιτάξω να πάρω και να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερα για το καλό της πατρίδας μας”.

Εκτίμησε επίσης ότι και μετά τις εκλογές θα προκύψει πολυκομματική κυβέρνηση.
“Αφήσαμε τη σύνθεση της κυβέρνησης στους συνεργάτες μας, και εκεί έγινε η ζημιά. Θα περίμενα μια άλλη σύνθεση, με όχι περισσότερα από 15 μέλη. Τώρα αυτή η σημερινή που έχει 50, είναι άσχημο και δεν μου αρέσει καθόλου”.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “9”, μίλησε και για δυσκολίες στο υπουργείο Άμυνας όπου υπάρχουν τέσσερα πολιτικά στελέχη, ενώ για τα άλλα υπουργεία είπε ότι η “συγκατοίκηση” είναι καλή. Συγκεκριμένα, για το ‘Αμυνας, ανέφερε πως “κάποιες λεπτομέρειες δεν μπορούν να πείσουν για την κινητικότητα μέσα στον ευαίσθητο χώρο του Υπουργείου. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται και προέχει η ουσία των πραγμάτων, πέρα από τις δημόσιες σχέσεις. Είναι μια περιστασιακή κατάσταση αυτή που παρατηρείται στον συγκεκριμένο αυτό χώρο. Πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα επιληφθεί του όλου θέματος. Εκτιμώ ότι ο αριθμός των “4” είναι υπερβολικά μεγάλος στο συγκεκριμένο υπουργείο. Χάθηκε ένας πολύτιμος μήνας, που ευτυχώς, δεν χάθηκε στα άλλα υπουργεία που συμμετέχουν στελέχη του ΛΑΟΣ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε