Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: «Ο λαός μας είπε σοβαρευτείτε»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εστίασε στη μεγάλη αποχή και τόνισε ότι είναι μια προειδοποιητική βολή πως «οι κοκορομαχίες και οι σκυλοκαυγάδες δεν αρέσουν στο λαό, που λέει “σκεφτείτε και δώστε λύση”».

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Καρατζαφέρη, έκρινε ότι ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κατάλαβε το μήνυμα και άφησε μια χαραμάδα, ενώ χαρακτήρισε «εικονική πραγματικότητα» τα περί ολικής επαναφοράς της που λέει η ΝΔ.

«Μετά από 25 χρόνια, ένα τέταρτο του αιώνα, η παράταξη χάνει την Αθήνα και πιθανότατα την συμπρωτεύουσα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι εκεί που προηγούνται οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι με τις ψήφους του ΛΑΟΣ.

«Η αλαζονεία είναι περιττή. Ας το καταλάβουν κάποιοι. Χρειάζεται σοβαρότητα και περισσότερος διάλογος», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι οι επιλογές του στην Πελοπόννησο και την Αττική δεν ήταν σωστές. «Με άλλες επιλογές, η παράταξη θα είχε δυο περιφέρειες ακόμη»,υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και είπε ότι χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση.

«Ελπίζουμε να πήραν κάποιοι το μάθημά τους», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε