Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: «Οι βολιδοσκοπήσεις του ΔΝΤ ξεκίνησαν επί Καραμανλή»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Αν αποκωδικοποιήσει κάνεις τί είπε ο Στρος Καν και τί είπε η κύβερνηση, θα καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Οι αποκαλύψεις του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου περί των επαφών του με τον Έλληνα πρωθυπουργό από τον Νοέμβριο του 2009 σχολιάστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη το πλαίσιο της συνάντησής του με το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Όπως είπε, οι βολιδοσκοπήσεις έγιναν πολύ νωρίτερα και είχαν ξεκινήσει από την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Κώστας Καραμανλής και συνεχίστηκαν.

Αναφερόμενος στη νέα επίσκεψη των ελεγκτών της τρόικας, είπε πως «οι συχνές επισκέψεις της τρόικας σημαίνουν δυσβάσταχτα βάρη για το λαό, καθώς όλοι εμείς πληρώνουμε τα πήγαινε- έλα».

Χέρι-χέρι με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Απόλυτη συμφωνία με τις απόψεις των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, διαπίστωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε με τους συνδικαλιστές της εταιρίας στα γραφεία του κόμματός του.

«Η άκρατη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα φέρει αύξηση των τιμολογίων δυο και τρεις φορές πάνω από όσο μπορεί να πληρώνει ο πιο φτωχός Έλληνας, και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο ελληνικός λαός», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Δεν κατανοώ τις επιλογές της κυβέρνησης, είναι επιλογές πανικού», συνέχισε, κάνοντας γνωστό ότι κάλεσε τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να συζητήσουν το θέμα της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για «αυτά που ακούσαμε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ», και τόνισε ότι είναι «υπόθεση όλων μας η σωτηρία της ΔΕΗ, για να μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό και ο πιο φτωχός Έλληνας»

Τέλος, σχολιάζοντας τις αποδιδόμενες από μερίδα του τύπου στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα δηλώσεις για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τις συνομιλίες με την Τουρκία, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τη φερόμενη ως θέση του, ως «παντελώς ελλιπή, προβληματική και προσβλητική για την Ελλάδα». «Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει την έγκριση του πρωθυπουργού», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε