Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: Πρόταση για ντιμπέιτ των αρχηγών των ψηφοδελτίων Επικρατείας

Καρατζαφέρης: Πρόταση για ντιμπέιτ των αρχηγών των ψηφοδελτίων Επικρατείας

«Έχω να κάνω μια πρόταση στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Σαμαρά. Εφόσον φοβάται να αναμετρηθεί σε επίπεδο αρχηγών, τότε τον προσκαλώ να κάνουν μια συζήτηση, οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας» τόνισε.

Πρόσκληση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, εφόσον δεν θέλει να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, να συναινέσει σε ένα ντιμπέιτ με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας κάθε κόμματος «ώστε ο ελληνικός λαός να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις θέσεις των κομμάτων πριν από τις εκλογές» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σήμερα, από τα Ιωάννινα, όπου περιόδευσε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, αποκαλώντας τον «καθ’ έξιν ψεύτη», ενώ χαρακτήρισε «ψευτοδίλημμα» το γεγονός ότι «περιορίζεται το θέμα εάν είναι Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο».

Υπογράμμισε δε πως «χρειάζεται περισσότερο μυαλό το βράδυ των εκλογών και όχι τσαμπουκάς» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο ομόκεντροι κύκλοι, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος. Αριστερά του κ. Βενιζέλου είναι ο κ. Κουβέλης, πιο αριστερά ο κ. Τσίπρας και πιο αριστερά είναι η κα. Παπαρήγα. Από την άλλη πλευρά, δεξιότερα του Σαμαρά είναι ο Καρατζαφέρης, δεξιότερα ο κ. Καμμένος και ακόμα δεξιότερα του Καμμένου η Χρυσή Αυγή, ο Μιχαλολιάκος. Αυτοί είναι οι πιθανοί που θα βρίσκονται τη Κυριακή το βράδυ, ενώπιον του αποτελέσματος. Σας ερωτώ να μου πείτε, από αυτούς τους ανθρώπους, ποιοι μπορούν να συνεννοηθούν; Ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι μπορεί να συνεννοηθεί με τον κ. Καμμένο για να κάνουν κυβέρνηση με πρωθυπουργό την κα. Παπαρήγα… Νομίζω πως η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει σε κανένα λογαριασμό».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στη σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, κατόπιν μήνυσης της συζύγου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα να δω τέτοια άγρια σύλληψη δημοσιογράφου από τη δεκαετία του ’80».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

”Επαναληπτικές εκλογές, σημαίνει η Ελλάδα στο απόσπασμα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε