Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καρατζαφέρης: Προτείνω συμμαχία του Νότου – Τυχοδιώκτες οι Βενιζέλος και Σαμαράς

Καρατζαφέρης: Προτείνω συμμαχία του Νότου – Τυχοδιώκτες οι Βενιζέλος και Σαμαράς

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στη συμμαχία μεταξύ Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, αλλά και Γαλλίας, η οποία θα πιέσει στη συνέχεια τη Μέρκελ και τους συμμάχους της.

Το ονόμασε Συμμαχία του Νότου και πρόσθεσε στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης: «Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση και μπορώ να την συζητήσω με οποιονδήποτε το βράδυ των εκλογών».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς προσπαθούν με τις εξαγγελίες του να κοροϊδέψουν τον κόσμο. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό κανενός», τόνισε και σημείωσε ακόμη ότι οι δύο «μονομάχοι» -όπως τους χαρακτήρισε, υπέγραψαν επιστολή προς την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την οποία δεσμεύονται «πως όσα χρόνια πολιτεύονται, δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στις ρυθμίσεις του μνημονίου».

«Εχουν δέσει πισθάγκωνα τα χέρια τους σε σημείο που δεν μπορούν να είναι εκείνοι οι οποίοι θα μπορούν να διαπραγματευτούν την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης. «Γιατί να κοροιδέψουμε τον κόσμο; Να δημιουργούμε ψεύτικες ελπίδες;», διερωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Debate τέλος; Ποιοι το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση

Μ.Χρυσοχοίδης στο Newsit – Έως την Πρωτομαγιά θα λειτουργήσει η Αμυγδαλέζα με τους πρώτους 220 λαθρομετανάστες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε