Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καρατζαφέρης: Ζήτησε συνευθύνη και ο πρωθυπουργός δεν διαφώνησε

Καρατζαφέρης: Ζήτησε συνευθύνη και ο πρωθυπουργός δεν διαφώνησε
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2011 | 13:40
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2011 | 13:34

Τη θέση ότι μια αόριστη συναίνεση δεν είναι αρκετή και ότι χρειάζεται να υπάρξει συνευθύνη διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στον Πρωθυπουργό.

 «Άκουσα με προσοχή τον πρωθυπουργό. Ηταν προετοιμασμένος, ήξερε τις προτάσεις του ΛΑΟΣ και μου είπε ποιες υλοποιεί και ποιες σκέφτεται να υλοποιήσει. Εγώ του είπα ότι δε φτάνει μία αόριστη συναίνεση, αλλά απαιτείται συνευθύνη από τα πολιτικά κόμματα, να αναλάβουμε και εμείς ένα κομμάτι από αυτό το βάρος. Ο πρωθυπουργός δεν απέρριψε την πρότασή μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν ένα κομμάτι από το βάρος, να αχθοφορήσουν όλοι μαζί», τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και συμπλήρωσε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν απέρριψε την πρότασή του.

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης συμπλήρωσε ότι άκουσε τις προτάσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος, όπως είπε, του εξήγησε ποιες από τις προτάσεις του ΛΑΟΣ υλοποιεί και ποιες σκέφτεται προς υλοποίηση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρό όχι Σαμαρά στις προτάσεις Παπανδρέου   Διαδώστε αυτό το άρθρο