Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καρατζαφέρης: ο Καραμανλής μεταμφιέζεται για να βγει από το σπίτι

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2010 | 13:14
Πρώτη δημοσίευση: 17.09.2010 | 13:14

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την κλήση Καραμανλή στην επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ ΛΑΟΣ και Ν.Δ. όταν ο Γ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε “γιατί τόσος θόρυβος στη Νέα Δημοκρατία για την κλήτευση του κυρίου Καραμανλή στην Επιτροπή. Δεν πρόκειται να πάει ως κατηγορούμενος, αλλά ως ουσιώδης μάρτυρας”
Στη συνέχεια όμως ο κ. Καρατζαφέρης καλώντας τη Ν.Δ. Να “πείσει” τον πρώην Πρωθυπουργό να εμφανιστεί έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε ... θύελλα.
Είπε πως ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να πάρει θέση για να μπορεί στο μέλλον να ορθώσει ανάστημα στην κοινωνία , καθώς όπως σχολίασε τώρα “μεταμφιέζεται για να βγει από το σπίτι του”
'Ντροπή σας” ήταν η απάντηση του Μ. Κεφαλογιάννη που με τη σειρά του αναρωτήθηκε γιατί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο για την κλήση και του Κώστα Σημίτη αναφέροντας χαρακτηριστικά “φοβάστε γιατί ο Κ. Καραμανλής θα πάει στη ΔΕΘ για να συμπαρασταθεί στον Αντώνη Σαμαρά ή μήπως γιατί καταψηφίσατε το μνημόνιο και ο κόσμος θα σας καταψηφίσει στις εκλογές;”
Μάχη και για την πολυκατοικία
Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα πέταξε το γάντι στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας πως φοβάται τη διαρροή στελεχών προς τη Ν.Δ. Για να λάβει απάντηση από το Γ. Καρατζαφέρη:
“είμαστε μια παράταξη που έχει την ικανότητα να γεννάει συνεχώς στελέχη”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο