Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καρατζαφέρης σε Τσίπρα: Συγγενής σου ήταν συνεργάτης της χούντας

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.02.2012 | 18:57
Πρώτη δημοσίευση: 07.02.2012 | 16:53

Σκληρά λόγια αντάλλαξαν Καρατζαφέρης και Τσίπρας με την μορφή ανακοινώσεων με μια κόντρα που έχει φτάσει πλεον σε προσωπικό επίπεδο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε τον κ. Καρατζαφέρη κονφερασιέ της τρόικας.

Ο κ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χαρακτηρισμό ως “κονφερανσιέ” που του απέδωσε ο κ. Α. Τσίπρας, απάντησε ως εξής:

«Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο. Έχω δουλέψει σκληρά και πολύ. Αυτό είναι το διαβατήριό μου. Ειρωνείες και υπονοούμενα δεν έχουν θέση, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, η σοβαρότητα, τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος “ουσιώδες εν ανεπαρκεία”».

Αμέσως απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για λασπολογία. Και συνέχισε: «Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του κονφερασιέ της Τρόικας».

«Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών

Δεν θα μπούμε στο κόπο ούτε καν να διαψεύσουμε τη συκοφαντία, αφού κατανοούμε ότι ο πανικός για τη πανωλεθρία που τον περιμένει, είναι κακός σύμβουλος», πρόσθεσε.   Διαδώστε αυτό το άρθρο