Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καρφιά Λεβέντη για Τσίπρα: Υπέγραψε το Μνημόνιο για να μην πάει φυλακή

Καρφιά Λεβέντη για Τσίπρα: Υπέγραψε το Μνημόνιο για να μην πάει φυλακή

Στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αναφέρθηκε εκτενώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενικός” από το Star.

O Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπήρχε μία συνεννόηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μάλιστα, όπως είπε η κα Φώφη Γεννηματά κοιτούσε συνέχεια στο κινητό της και έπαιρνε οδηγίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για το τι στάση να κρατήσει.

Γνωστός για τις προβλέψεις του ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η κυβέρνηση Τσίπρα θα πέσει γιατί εάν μείνει θα υπάρξει και 4ο και 5ο Μνημόνιο, ενώ τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρα συμφώνησε τον Ιούλιο του 2015 για να μην πάει στη φυλακή.

Επανέλαβε πως η Ένωση Κεντρώων δεν επιθυμεί να μετέχει σε μία ενδεχόμενη Οικουμενική κυβέρνηση και κατηγόρησε τα άλλα κόμματα που δεν επιθυμούν μία τέτοια κυβέρνηση, τονίζοντας πως ο Τσίπρας δεν κάνει για τη δουλειά.

Τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, λέγοντας πως εάν το θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει και εκείνος.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε