Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

«Καρφιά» Μεϊμαράκη για την επιλογή Κικίλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη διαφωνία του με την επιλογή Κικίλια για την περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ανοιχτά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει πως θα στηρίξει την επιλογή της Ρηγίλλης.

Λίγες μέρες μετά την Έλσα Παπαδημητρίου, ακόμη ένα ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ανοιχτά τη διαφωνία του με τις επιλογές της Ρηγίλλης ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην επιλογή του Βασίλη Κικίλια για την περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα της ΝΔ θα έπρεπε να είναι περισσότερο πολιτική.

«Η πολιτική μάχη και τα συμπεράσματα θα βγουν από την περιφέρεια. Θα έπρεπε οι επιλογές να είναι πιο πολιτικοποιημένες και να δοθεί πιο πολιτική μάχη. Το ζητούμενο δεν είναι εδώ αν θα κερδίσεις μόνο, τις περιφέρειες -είναι κι αυτό ένα θέμα- αλλά και πώς θα κερδίσει ο άλλος τις περιφέρειες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξει την επιλογή Κικίλια. «Έγινε πάρα πολύ συζήτηση ήδη για το θέμα της επιλογής στην περιφέρεια Αττικής, η επιλογή αυτή, όμως, υπάρχει. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να τη στηρίξουμε και να δώσουμε την πολιτική διάσταση και την πολιτική μάχη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε