Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρτάλης: Η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Το δημοψήφισμα επελέγη σε λάθος στιγμή γιατί δημιουργεί αποπροσανατολισμό”, είπε μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καρτάλης.

“Νομίζω πως θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση το βράδυ της Παρασκευής”,είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το δημοψήφισμα άφησε να εννοηθεί ότι ίσως να ήταν λάθος η στιγμή που επελέγη αφού δημιουργεί αποπροσανατολισμό.

“Εδώ και 2 μήνες σε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες είπα ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να εξασφαλίσει την 6η δόση και την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Γιατί και η συμφωνία της 21ης Ιουλίου δεν υλοποιήθηκε ποτέ.”

Και συνέχισε: “Όλες μας οι προσπάθειες πρέπει να είναι στοχευμένες εκεί. Αυτή την στιγμή και η ψήφος της Παρασκευής σε όλα αυτά απαντά. Αν έχουμε εμπιστοσύνη στις προσπάθειές μας. Το δημοψήφισμα είναι άλλη συζήτηση. Η τοποθέτησή μου την Παρασκευή δεν θα αφορά το δημοψήφισμα.”

Είπε επίσης ότι περιμένει κι εκείνος όπως και πολλοί συνάδελφοί του τι θα γίνει απόψε. “Αυτή την στιγμή δεν χρειαζόμασταν αυτό τον θόρυβο. Θα προτιμούσα να είχαμε ρίξει αλλού τις δυνάμεις μας. Το δημοψήφισμα δημιουργεί αποπροσανατολισμό.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καϊλή: “Ανοικτό τι θα κάνω την Παρασκευή – Θα καταψηφίσω το δημοψήφισμα”

Θα τον ρίξουν οι βουλευτές του; – Την Παρασκευή η κρίσιμη ψηφοφορία

Τρία τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος: “ναι ή όχι” στη σύμβαση, στην Ευρώπη ή στο ευρώ – Με τα συμφέροντα τα έβαλε ο Γιώργος πριν την ψήφο εμπιστοσύνης

Έλσα Παπαδημητρίου: “Ίσως δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”

Γυναίκες ρίχνουν τον Παπανδρέου;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε