Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Καρτέρι” μικροομολογιούχων στον Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

“Καρτέρι” μικροομολογιούχων στον Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, όπου βρέθηκε το μεσημέρι. Μικροομολογιούχοι τον περίμεναν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το “κούρεμα” που υπέστησαν.

Άνδρες των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει τείχος μπροστά από τους μικροομολογιούχους, που συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου και είχαν μαζί τους ένα πλακάτ που έγραφε: “Μην κοροϊδεύετε τους αποταμιευτές”.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να τους μιλήσει, αλλά εκείνοι δεν ακούν. Σηκώνει το χέρι του αλλά και πάλι τίποτα. Η έκφραση του προσώπου του σε αρκετές φωτογραφίες “λέει” πολλά.



















Δεν είναι η πρώτη φορά που μικροομολογιούχοι, άνθρωποι που έχασαν οικονομίες μιας ζωής με το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους, κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, περιμένοντας κάποιον πολιτικό. Το είχαν κάνει όταν επρόκειτο να συναντηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο. Τότε, μάλιστα, είχαν προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Φίλιππο Σαχινίδη που τον συνόδευε.

Επίσης, είχαν εισβάλει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, πετώντας αυγά και μπουκάλια στα πορτραίτα του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Αντώνη Σαμαρά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχίζει να ρέει το χρήμα! Σαμαράς: 1 δις θα δοθεί άμεσα για ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους σε ιδιώτες

Η “φτωχή” ανακοίνωση της Ν.Δ. μετά την εισβολή των μικροομολογιούχων

Έκανα ό,τι μπορούσα, απαντά ο Βενιζέλος στους μικροομολογιούχους μετά την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα

Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο αυτοκίνητο του Βενιζέλου – Είχαν εγκλωβίσει τον Σαχινίδη – Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την αστυνομία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε