Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κασιδιάρης: “Ο Βενιζέλος έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία”

Κασιδιάρης: “Ο Βενιζέλος έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία”
Προκαλούν για άλλη μία φορά τα… «πρωταπαλίκαρα» του Νίκου Μιχαλολιάκου. Από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια επερώτησης τους για την Α.Ο.Ζ. οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταφέρθηκαν με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά πάντων…
Την αρχή έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι «αμαυρώσατε κύρος ενόπλων δυνάμεων με την ανυπαρξία σας». «Θέλετε να ξεφτιλίσετε το στρατό, γιατί αυτό κάνετε με σύστημα από το 1974 μέχρι σήμερα. Ξεφτιλίζεται τον στρατό γιατί τον φοβάστε!» τόνισε, ενώ στο στόχαστρο του μπήκε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος,.
 
Μίλησε για «θλιβερή εικόνα» του αρχηγού να μιλάει με ντουντούκα στους διαδηλωτές «σαν να είναι εργατοπατέρας» και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα. «Τι να περιμένει κανείς όμως από τον αρχηγό που όλη την ημέρα είναι πάνω από ένα tablet και γράφει στο twitter; Αυτά τα βλέπουν και οι Τούρκοι…» πρόσθεσε.
 
«Οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες».
 
Ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας «ανεκδιήγητο Πρωθυπουργό» και Έλληνα μόνο κατά 25%», ενώ ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και την συνέντευξη του στο «Mega». «Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία… Δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια της διαπλοκής αλλά εκεί αντιμετωπίζει τηλε-ανακριτές, τον Πρετεντέρη και την Τρέμη, όχι ανακριτική που όταν σηκώσει τον τόνο της φωνής του θα του πει «σκάσε»». «Αυτό θα γίνει όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα!» τόνισε.
 
Εξίσου προκλητικός ήταν και ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος μίλησε για «υποχωρητική και ραγιαδική στάση από όλες τις Κυβερνήσεις» σε σχέση με την μη αξιοποίηση της ΑΟΖ, ενώ έκανε λόγο και για… πολιτικούς – ανθρωπάκια «που ευχαριστούν τις ΗΠΑ».
 
Με αρκετή καθυστέρηση παρενέβη ο Προεδρεύων της έδρας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος επικαλέστηκε το σχετικό άρθρο του κανονισμού της Βουλής για να τους εγκαλέσει για ανάρμοστη συμπεριφορά, δεδομένου ότι χρησιμοποίησαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, και μάλιστα για πολιτικούς που δεν παρίστανται.
 
« Γίναμε μάρτυρες φασιστικών, λεκτικών σκουπιδιών, ανάξια σχολιασμού… Στην ομιλία μου θα αποδείξω ποιοι πολιτικοί και ποια παράταξη υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της πατρίδας» παρενέβη ο Γιάννης Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ με αφορμή όσα λέχθηκαν κατά του κ. Βενιζέλου.
 
«Σας πόνεσε το σκάσε του Κασιδιάρη. Έπρεπε κάποτε να ακουστεί» δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης για αρχηγό ΓΕΕΘΑ: όλη την ημέρα γράφει στο twitter

Σέρρες: Ενταλμα σύλληψης για πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Άρση ασυλίας ζητά Επιτροπή της Βουλής για Κασιδιάρη, Γερμενή και Ηλιόπουλο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε