Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Παχύσαρκος ο Βενιζέλος, λουφαδόρος ο Σαμαράς!

Κασιδιάρης: Παχύσαρκος ο Βενιζέλος, λουφαδόρος ο Σαμαράς!

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί από τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή, που με αφορμή την απόσυρση της τροπολογίας για τις στρατιωτικές σχολές, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά “λουφαδόρο” και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο “παχύσαρκο”!

Σκηνές έντασης στη Βουλή όταν ο προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε η τροπολογία που κατέθεσαν 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας στις στρατιωτικές σχολές να εισέρχονται μόνο οι Έλληνες το γένος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής εξανέστη κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αποσύρει την τροπολογία μετά τις πιέσεις – αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και μάλιστα χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν είναι ο λόγος η τήρηση του κανονισμού της Βουλής (σ.σ. για την απόσυρση της τροπολογίας). Εδώ δεν σέβεστε κανέναν κανόνα ποτέ στη Βουλή. Ο μόνος λόγος είναι κάποιες μικροκομματικές σκοπιμότητες, γιατί ο πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι έχει συνέδριο και να μην φέρει τώρα. Δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο από λουφαδόρους με τον πρωθυπουργό που πλήρωσε 21 μήνες και τον Βενιζέλο που ήταν Ι3 παχυσαρκία. Είστε παρωδία, άγεστε και φέρεστε», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, είχε δηλώσει ότι η τροπολογία αποσύρεται καθώς δε νοείται να κατατίθενται τροπολογίες σε κυρώσεις συμβάσεων πάρα μόνο σε νομοσχέδια.

Είναι γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τα κόμμα της συγκυβέρνησης και είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου σήμερα στην Ολομέλεια δήλωσε ότι ακόμη κι όταν τελειώσει το συνέδριό του, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή την τροπολογία, την οποία επέκρινε σφόδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κασιδιάρης: “Θα συνεχίσουμε και με μαθήματα Ιστορίας”

Κασιδιάρης στην Ολομέλεια: Είστε όλοι σας παλτά! Να πάτε να γαμ@@@@τε εσείς της ΝΔ!

Κασιδιάρης κατά Γεωργιάδη – Άγριος καυγάς στη Βουλή

Κασιδιάρης: Πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε! (VIDEO)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε