Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κασσής: Δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας στον Βενιζέλο

Κασσής: Δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας στον Βενιζέλο

«Εγώ δεν κατεβάζω τα παντελόνια μου στην τρόικα» είπε ο βουλευτής Ιωαννίνων, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον Αντώνη Σαμαρά κι έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ.

Ο Μιχάλης Κασσής ήταν κατηγορηματικός από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ πως τα νέα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται να τα ψηφίσει. «Αν θέλεις αύριο ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου» είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το έκανε, λίγες ώρες μετά.

Στην πρωινή εκπομπή του Mega δήλωσε ότι «είμαι πια ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ» και απαντώντας στην πρόταση Βενιζέλου να δηλώσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αν θα ψηφίσουν ή όχι τα μέτρα, ξεκαθάρισε: «Δε μπορώ να υπογράψω δηλώσεις μετανοίας σε αυτούς που διοικούν σήμερα το ΠΑΣΟΚ».

Ο Μ. Κασσής επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «δε μπορεί να έχει συνέχεια η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έχει ανακολουθία πράξεων και λόγων», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπανδρέου, η απάντησή του ήταν «μη μου θυμίζετε τον Παπανδρέου».

«Υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα», είπε ο βουλευτής Ιωαννίνων, που χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «αφερέγγυο πρωθυπουργό» γιατί «υποσχέθηκε πράγματα που δεν υλοποιεί». «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα στηρίξω για πρωθυπουργό τον Σαμαρά. Το έκανα για να σωθεί η χώρα. Φυλάμε τον Σαμαρά μη μας πάθει τίποτα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα! Κασσής: Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ – Άγριοι διάλογοι στο… πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους!

Εικόνα διάλυσης για το ΠΑΣΟΚ – Έξι βουλευτές δήλωσαν πως δεν ψηφίζουν τα μέτρα – Απάντηση Βενιζέλου: “Χωρίζουν οι δρόμοι μας”

Η Κυβέρνηση στον αέρα ενόψει μέτρων – Σταθερό “όχι” από τη ΔΗΜΑΡ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε