Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καταγγελίες Α. Γεωργιάδη για τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Καταγγελίες Α. Γεωργιάδη για τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00 σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως σημείωσε ο ίδιος, δείχνει τη διγλωσσία του κόμματος του κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης μιλώντας σε telecofarance με καναδούς τραπεζίτες δεν φαίνεται να είναι αντίθετος με τις ιδιωτικοποιήσεις όπως άλλωστε είναι και η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης τριών εταιρειών: ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είχε προσκομίσει στην εκπομπή και το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο κ. Σταθάκης στην μετάφραση αναφέρει: “το επιχείρημά μας είναι διαφορετικό, δεν υπάρχει πολύς χώρος για ιδιωτικοποιήσεις. Θα ακολουθήσουμε άλλες πολιτικές πιο αποτελεσματικές, όπως οι κρατικές μεταρρυθμίσεις. Ειδικά για τις τρεις επιχειρήσεις (δηλαδή ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ) πρέπει να συζητήσουμε για το εάν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. Στον τομέα αυτό υπάρχει παρουσία του κράτους αντί για κρατικό μονοπώλιο”.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη αυτές οι φράσεις του κ. Σταθάκη δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “κοροιδεύει τον κόσμο”, λέγοντας πως άλλα λένε για να πάρουν ψήφους, ενώ στην ουσία σκοπεύουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Στις καταγγελίες του κ. Γεωργιάδη απάντησε με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτης, ο οποίος τόνισε πως όλα όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, υποστηρίζοντας πως είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον κ. Σταθάκη.

Κατηγόρησε μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ότι αλλοιώνει, διαστρεβλώνει και απομονώνει τις φράσεις του κ. Σταθάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, ο κ. Σταθάκης δεν μιλάει για θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αναφέρεται στις προθέσεις του ΔΝΤ για τις ιδιωτικοποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε