Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Καταγγελίες Κ. Μητσοτάκη για τροπολογίες με ρουσφέτια

Καταγγελίες Κ. Μητσοτάκη για τροπολογίες με ρουσφέτια

“Καταλύεται η Διοίκηση από κομματικούς στρατούς. Καταλύεται ο κοινοβουλευτισμός από εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες. Κατά τα άλλα ζητείται συναίνεση”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τις «Βοσκήσιμες Γαίες».

Στο εν λόγω νομοσχέδιο ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι περιλαμβάνονται 21 τροπολογίες άσχετες με το αντικείμενο του σχεδίου νόμου και ανέφερε ότι η κυβέρνηση ξεπέρασε τα όρια της κακής νομοθέτησης σε ένα κοινοβουλευτικό σύστημα.

“Επιπλέον με εκπρόθεσμες υπουργικές τροπολογίες η Κυβέρνηση:

 

1. Τροποποιεί το σύστημα επιλογής και τοποθέτησης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου ο κ. Φίλης να αναδείξει σε θέσεις ευθύνης κομματικούς “ημετέρους”

 

2. Επανακαθορίζει τον τρόπο διοίκησης των ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, Ο.Σ.Υ. προκειμένου ο κ. Σπίρτζης να αναβιώσει προσφάτως καταργηθείσες θέσεις διοίκησης ώστε να διορίσει “ημετέρους” σε αυτές

 

3. Παρατείνει όλες ανεξαιρέτως τις συμβάσεις καθαρισμού δημοσίων κτιρίων μέχρι 31.12.2016, αφού βέβαια ο κ. Βερναρδάκης προώθησε τις επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες σε άλλες υπηρεσίες”, συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε