Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καταγγέλλει “πραξικόπημα” η Χρυσή Αυγή

Καταγγέλλει “πραξικόπημα” η Χρυσή Αυγή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.09.2012 | 12:03
Πρώτη δημοσίευση: 13.09.2012 | 12:03

Το νέο επεισόδιο στην ανοιχτή κόντρα Χρυσής Αυγής και ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ΕΛ.ΑΣ έρχεται με μια ανακοίνωση με την οποία η Χρυσή Αυγή

καταγγέλλει την απόσυρση της φρουράς των βουλευτών της τονίζοντας πως τόσο ο υπουργός, όσο και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα είναι υπόλογοι σε περίπτωση που συμβεί κάτι εναντίον των βουλευτών του κόμματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Καταργούν έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης».
Η πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά απόφαση της Κυβέρνησης, ληφθείσα δια του εντεταλμένου οργάνου της, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλου, να «ανακαλέσει» στην υπηρεσία τους διατεθέντες αστυνομικούς για την προστασία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημιουργεί μείζονα ζητήματα νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης, ειδικά μετά τις απίστευτες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δένδια, αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη. Καταργώντας έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών, ο μοιραίος κ. Δένδιας οδηγήθηκε στο ολίσθημα να απαγγείλει κατηγορίες στους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προκαταλαμβάνοντας μαζί με τον καθ’ ύλην αρμόδιο κ. Ρουπακιώτη, την ανεξάρτητη δικαστική κρίση, εν όψει των εκκρεμών στη Δικαιοσύνη υποθέσεων του κόμματός μας, με αφορμή γεγονότα που εκ προοιμίου τα χαρακτήρισε ποινικά (αντιποίηση Αρχής, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας), ασκώντας και καθήκοντα Εισαγγελέα ποινικής διώξεως!
Η πανικόβλητη από τη λαϊκή απήχηση των κοινωνικών παρεμβάσεων της Χρυσής Αυγής πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή οι εντεταλμένοι από το Σύνταγμα να επιβάλουν τη νομιμότητα, υποπίπτουν στη χειρότερη δυνατή θεσμική εκτροπή, μιμούμενοι πιστά τις πρακτικές των ολοκληρωτικών καθεστώτων: Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης». Στερούν τους βουλευτές ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος από τη φυσική προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητάς τους, για να «τιμωρήσουν» όσους συμμετείχαν στις δράσεις. Έχουμε με κάθε νόμιμο τρόπο καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε με πρόσχημα τη δημοκρατία, την κατάλυσή της από τους φερόμενους ως «υπερασπιστές» της και θα διεκδικήσουμε το ισότιμο δικαίωμά μας στην προστασία της κοινοβουλευτικής και κοινωνικής μας δράσης. Προειδοποιούμε για τελευταία φορά πως εάν δεν συνετιστούν σύντομα, αποκαθιστώντας αμέσως τη φρούρηση των βουλευτών μας, θα τους καταστήσουμε προσωπικά υπόλογους για κάθε βλάβη που πιθανώς υποστούμε και θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα εναντίον των αποφάσεών τους.

Διαβάστε επίσης:
Το ξέσπασμα Δένδια στο Twitter - "Διαβάζω τα παραίτησής μου και γελάω!"

Η αγένεια Κασιδιάρη στην συγκέντρωση των στρατιωτικών!

Στα χαρακώματα Δένδιας - Μιχαλολιάκος για τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών σε Ραφήνα και Μεσολόγγι - Εξώδικο της Χρ. Αυγής στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο