Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα 2017: Στην Αίγινα ο Αλέξης Τσίπρας

Καθαρά Δευτέρα 2017: Στην Αίγινα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Αίγινα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Μάλιστα το ζευγάρι έφαγε μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη που έχει σπίτι στο νησί.

Ο πρωθυπουργός όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του Newsit.gr, επέλεξε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς (σ.σ. Στο νησί έχει σπίτι ο “μέντοράς” του Αλέκος Φλαμπουράρης) για να περάσει χαλαρωτικές στιγμές και να ξεχάσει για λίγο την… αξιολόγηση και τους δανειστές.

Όταν έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού, κάποιοι από αυτούς τον χαιρέτισαν ενώ ορισμένα παιδιά ήθελαν να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του απόλαυσαν σαρακοστιανά στην ταβέρνα Αιγινίτισσα όπου κάθισαν αρκετή ώρα και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί τους έφαγε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης με την οικογένεια του ενώ όπως καταλαβαίνετε, τίμησαν το έθιμο και έφαγαν γαρίδες, φρέσκα καλαμάρια και ποικιλία ψαριών.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στο νησί ήταν διακριτική, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να κάνει κούλουμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε