Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κατήφεια στον ΛΑΟΣ αλλά βλέπουν γρήγορα νέες εκλογές

Κατήφεια στον ΛΑΟΣ αλλά βλέπουν γρήγορα νέες εκλογές

Κλίμα στεναχώριας και απογοήτευσης, επικρατεί στα γραφεία του ΛΑΟΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς βλέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα εκ νέου εκλογές.

Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την ανησυχία του για το «τι θα γίνει αύριο στη χώρα», γιατί, όπως είπε, το αποτέλεσμα δεν δίνει βιώσιμη λύση, και απαιτεί συνεργασία τριών κομμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη ο Έλληνας πολίτης ψήφισε με πάρα πολύ θυμό, και χωρίς καθόλου φρόνηση και ήθελε να στείλει ένα μήνυμα καταδίκης και οργής στα πρώην μεγάλα κόμματα.

Για τον κ. Καρατζαφέρη, «πέρα από κάθε φαντασία ήταν η κατάρρευση του διπολισμού».

Όπως είπε στους συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, το κόμμα θα οργανωθεί «γιατί πιθανότατα θα πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο».

Να σημειωθεί ότι ο ΛΑΟΣ έμεινε εκτός Βουλής για μερικές εκατοντάδες ψήφους, κάτι το οποίο ο κ. Καρατζαφέρης απέδωσε «στον πόλεμο που έγινε εναντίον του ΛΑΟΣ από συμφέροντα» και στο θυμό, με τον οποίο ψήφισαν οι πολίτες.

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ στενός συνεργάτης του είπε στο ΑΜΠΕ ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ανήσυχος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ότι πρόκειται για «απαρχή απίστευτης και απρόβλεπτης ταλαιπωρίας του πολιτικού σκηνικού».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε