Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κατρούγκαλος: Να βγαίνετε να διαδηλώνετε

Κατρούγκαλος: Να βγαίνετε να διαδηλώνετε

Να βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους να διαδηλώνει για τις αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνησή του ζήτησε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια με τους συνταξιούχους που δέχθηκαν χημικά από τους αστυνομικούς.

«Κάθε άνθρωπος που είναι στο δρόμο και διεκδικεί τα δικαιώματά του, εγώ το θεωρώ κέρδος για την κοινωνία. Πάντα με τους αγώνες κατακτιούνται όλα τα δικαιώματα. Σε ό,τι αφορά τη δική μου προσπάθεια στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στόχος είναι να απομονωθούν ξανά οι ακραίοι παίκτες», είπε.

Σε ερώτηση αναφορικά με τον προϋπολογισμό, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι ανταποκρίνεται σε αυτά τα οποία «έχουμε ήδη νομοθετήσει. Δεν πρόκειται για κάποια έκπληξη». «Το θετικό στοιχείο του προϋπολογισμού»- διευκρίνισε -είναι, γενικότερα, η καλή εικόνα στον τομέα των εσόδων, ειδικά, στο ΙΚΑ που καταγράφεται μία βελτίωση, στο οκτάμηνο, της τάξεως του 5%». Κληθείς να σχολιάσει, αν τίθεται ζήτημα αναθεώρησης του πορίσματος των ειδικών για το θέμα του «υπο-κατώτατου» μισθού, ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε ότι το πόρισμα έχει παραδοθεί, διαβεβαιώνοντας ότι αν υπάρχουν τυπογραφικά λάθη, θα διορθωθούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε